Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Αχαϊα τη Δευτέρα ο Λευτέρης Αυγενάκης - Προετοιμασίες από τη ΝΟΔΕ για την πολιτική εκδήλωση

Στην Αχαϊα τη Δευτέρα ο Λευτέρης Αυγενάκ...

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Λόγγο Αιγίου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας για την  πολιτική εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας 16 Ιουλίου, με επίσημο προσκεκλημένο τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Long beach», στην παραλία Λόγγου, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία του  κ. Αυγενάκη αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ακολούθως θα παρατεθεί δεξίωση στον περιβάλλοντα χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας.

Η Νο.Δ.Ε. Αχαΐας δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιτυχία της εκδήλωσης, γι΄αυτό και στην τελευταία συνεδρίασή της ετέθη από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μαζαράκη ως θέμα η συμμετοχή μελών & φίλων της Νέας Δημοκρατίας, ώστε εμπράκτως να δοθεί το μήνυμα ότι άπαντες στην Φιλελεύθερη Παράταξη οδεύουν ενωμένοι για τον κοινό στόχο που είναι η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ είναι μεγάλο, καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη του Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας (Μητροπόλεως 49, καθημερινά από τις 7.30μ.μ. έως τις 9μ.μ.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις