Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η μεταμόρφωση του υδατόπυργου της Πειραϊκής Πατραϊκής δια χειρός Felix Rodewaldt

Η μεταμόρφωση του υδατόπυργου της Πειραϊ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το 3ο Διεθνές Street Art Festival Patras|ArtWalk 3 πλησιάζει προς το τέλος του και υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις της φετινής διοργάνωσης.

Το ArtWalk 3 υποδέχεται για την όγδοη τοιχογραφία την εικαστική παρέμβαση, στον ιστορικό υδατόπυργο της Πειραϊκής Πατραϊκής από τον Γερμανό καλλιτέχνη  Felix Rodewaldt .

Ο Felix Rodewaldt  γεννήθηκε το 1988 στο Μόναχο όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Μονάχου και θεωρείται εκπρόσωπος της tape art με μεγάλη επιρροή στο κοινό. Ξεκίνησε να δουλεύει με stencils και βρήκε τον δικό του τρόπο να εντάξει τις ταινίες στα έργα του.  Η εργασία με τις ταινίες έχει να κάνει ξεκάθαρα με την αντίληψη του χώρου για τον  Rodewaldt. Η δουλειά του μοιάζει να γίνεται με την ακρίβεια που μπορεί να δώσει ένας χάρακας, παρόλα αυτά κινείται εντελώς ελεύθερα.

Από την αρχή της πορείας του έχει δημιουργήσει αφηρημένα έργα σε καμβάδες αλλά και άμορφα αντικείμενα. Ο Felix Rodewaldt   έχει ζωγραφίσει τον διάδρομο του 2ου ορόφου στο HAUS - Berlin Art Bang, εγκαταλειμμένα κτήρια, clubs και ιδιωτικούς χώρους. Επίσης, έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις στην Γερμανία.

Η τοιχογραφία που θα φιλοτεχνήσει στην Πάτρα θα βρίσκεται στον υδατόπυργο της Πειραϊκής Πατραϊκής από τις 11 ως τις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight