Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στην πασαρέλα! ΒΙΝΤΕΟ

Η Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στην πασαρέλα! ΒΙΝΤΕΟ

Στην επίδειξη του Dolce & Gabbana

Η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ προκάλεσαν αίσθηση σήμερα μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα, ενώ διέσχιζαν την πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Dolce&Gabbana, που παρουσίασε μια επίδειξη μόδας με επίκεντρο «τις αντιθέσεις που σαγηνεύουν», τη δεύτερη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Ο οίκος στοχεύει στους λεγόμενους millenials (τους νέους που γεννήθηκαν μεταξύ 1980-2000) και στο πλαίσιο αυτό περπάτησαν στο catwalk ορισμένοι από τους διασημότερους από αυτούς: όπως ο ηθοποιός Κάμερον Ντάλας, γνωστός για τα βίντεο που αναρτά στο Vine, ο Κινέζος τραγουδιστής Κάρι Ουάνγκ ή ακόμη και ο Κάιλαντ Γουόντερ, ο γιος του τραγουδιστή Στίβι Γουόντερ.

Όμως, η πρώτη έκπληξη που επιφύλαξαν οι οργανωτές ήταν η εμφάνιση, στην έναρξη του σόου, της Μόνικας Μπελούτσι, που ανέβηκε για τελευταία φορά στην πασαρέλα το 1992, επίσης για τους Dolce&Gabbana. Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε μαύρο κοστούμι.

Ακολούθησαν άλλε δύο εκπλήξεις: η άφιξη των καλλονών Ναόμι Κάμπελ και Marpessa με ανδρόγυνο στυλ.

Το ντεκόρ της επίδειξης ήταν σε στυλ μπαρόκ, με χρυσές αποχρώσεις, ενώ δέσποζαν στον χώρο οι ογκώδεις πολυέλαιοι, οι οβάλ καθρέπτες, οι άγγελοι, όπως άλλωστε το συνηθίζει το δίδυμο των μόδιστρων από τη Σικελία, ο Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα.

Πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight