Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε η Νταίζη η σκυλίτσα του Πολωνού ακορντεονίστα της Ρήγα Φεραίου - Δεν άντεξε την απώλεια του φίλου της...

Έφυγε η Νταίζη η σκυλίτσα του Πολωνού ακ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Νταίζη , το αγαπημένο σκυλάκι του πολωνού ακορντεονίστα Yaroslav Malinowski που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, δεν άντεξε την απώλεια του αγαπημένου της φίλου και άφησε λίγο καιρό μετά την τελευταία της πνοή.

Η σκυλίτσα που παρέμενε σταθερά στο πλευρό του αλλοδαπού καλλιτέχνη επί χρόνια στη Ρηγα Φεραίου είχε βρεθεί , όπως περιέγραψαν τότε αστυνομικοί, τον Οκτώβριο, δίπλα από τη σωρό του αφεντικού της να τον γλύφει και να μην μπορεί να τον αποχωριστεί.

Το ακορντεόν της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, σίγασε ... - The Best News


Ποιος ήταν ο... γνωστός- άγνωστος ακορντεονίστας ... - The Best News

 

Πολλοί Πατρινοί είχαν σπεύσει τότε να την υιοθετήσουν. Κι αυτό έγινε. Βρήκε φροντίδα κι αγάπη στα χέρια φιλόζωων της Πάτρας.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Ήταν η σκυλίτσα που παρότι βρήκε αμέσως ζεστές αγκαλιές, φροντίδα και αγάπη, εξακολουθούσε να είναι απαρηγόρητη και κλεισμένη στον εαυτό της.

Κατάφερε παρόλα αυτά να συνεχίσει τη ζωή, ενώ στις βόλτες εξακολουθούσε να ψάχνει κάποιον… Κατάφερε να ξαναβρεί την όρεξή της για φαγητό με τα μοναδικά «πεσκεσάκια» μαγειρεμένα από τον κο Καλλίνικο.

Ήταν η σκυλίτσα με μουσική παιδεία , που τέντωνε το λαιμό και «τραγουδούσε» όταν άκουγε πιάνο.

Ήταν η σκυλίτσα που μας γέμισε με αγωνία όταν πήρε τους δρόμους και τη χάσαμε στο Καστρίτσι το χειμώνα.

 

Όσο διάστημα τη φιλοξένησα ήταν πάντα μελαγχολική και μοναχική, κι ένιωθα αδύναμη στο να την κάνω πραγματικά ευτυχισμένη. Με το πέρασμα των ημερών έδειχνε ενδιαφέρον για την καινούργια πραγματικότητα , της άρεσε να επικοινωνεί με τα άλλα ζωάκια του σπιτιού, μα μετά βυθιζόταν στον κόσμο της σχεδόν πάντα θλιμμένη.

Ώσπου βρέθηκε γι αυτήν η πιο όμορφη υιοθεσία του κόσμου. Ο άνθρωπος που μας έφερε σε επαφή ήταν ο κτηνίατρος Μάριος Γαλάνης και θα αισθάνομαι πάντα ευγνωμοσύνη γι αυτό.

Οι άνθρωποι που την υιοθέτησαν και κατάφεραν να την ξανακάνουν χαρούμενη σεβόμενοι την πρότερη ιστορία της ήταν: η γνωστή συμπολίτης μας για τη φιλοζωική της κουλτούρα κα Κατερίνα Σκυλάκου με το σύντροφό της .

Η Νταίζη μαζί τους πέρασε ένα διάστημα σαν παραμύθι, με αγάπη, φροντίδα, ατελείωτες βόλτες, συναντήσεις με φίλους, εκδρομές, ελευθερία. Ήταν πάλι χαρούμενη, ανέμελη, ικανοποιημένη.

Η θλιμμένη σκυλίτσα δεν βρήκε μόνο τη χαρά μαζί τους αλλά και όσα ίσως της είχαν λείψει στην πρότερη ιδιόρρυθμη ζωή της.

Αισθανόμουν τόση χαρά γι αυτή την υιοθεσία όση και σεβασμό για τους σπάνιους και ιδιαίτερους αυτούς ανθρώπους που εδώ και χρόνια για όσους ξέρουν μας κάνουν περήφανους στην Πόλη μας και ευρύτερα, για τη στάση τους απέναντι σε όλα τα έμβια όντα.

 

Η Νταίζη, λοιπόν, αυτό το περίεργο πλασματάκι που έκοψε τις ανάσες πολλών με την έντονη προσωπικότητά της, αρρώστησε τελευταία με φθορές λόγω γηρατειών. Είχε απεριόριστη φροντίδα από τους ανθρώπους της και το γιατρό της, έγιναν πολλές προσπάθειες, ανάκαμψε κάποιες φορές ώσπου τελικά έφυγε ειρηνικά από τη ζωή.

Κάποιοι λένε πως ίσως αντάμωσε με τον άνθρωπό της τον πλανόδιο μουσικό.

Όπως και νάχει είμαι σίγουρη πως η Νταίζη που μπήκε στην καρδιά πολλών, διάλεξε για τη δική της καρδιά τους ανθρώπους που την υιοθέτησαν τελικά. Ήταν άλλωστε η μόνη αγκαλιά που δέχτηκε με ευχαρίστηση, αφότου έχασε τον δικό της άνθρωπο που έτσι κι αλλιώς λάτρευε.» αναφέρει στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Αλεξάνδρα Δημοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις