Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H ιστορία πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού - ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ το ολονύχτιο θρίλερ με τον 26χρονο που εντοπίστηκε γεμάτος αίματα στο βουνό της Γούβας στην Πάτρα -ΒΙΝΤΕΟ

H ιστορία πίσω από την εξαφάνιση του νεα...

Η γυναίκα που τον εντόπισε μιλάει στο thebest.gr

Στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας παραμένει νοσηλευόμενος μετά το νυχτερινό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο νεαρός που εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα να κινείται αιμόφυρτος στην περιοχή της Γούβας στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες  του thebest.gr ο 26χρονος έφυγε χθες το απόγευμα στις 6 από το σπίτι του. Στις 8 οι οικείοι του ειδοποίησαν ανήσυχοι την ασφάλεια Πατρών. Ο νεαρός εντοπίστηκε από διερχόμενη στο δασύλλιο να περιφέρεται αιμόφυρτος. Συμφωνα με αστυνομικές πηγές τα τραύματα τα προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι βρέθηκε και σημείωμα στο σπίτι του με το οποίο προειδοποιούσε οτι θα βλάψει τον εαυτό του.

 

 

01.23 Στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα οδηγήθηκε ο αγνοούμενος νεαρός που εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα από  σκύλο της ΕΜΑΚ στο βουνό της Γούβας της Πάτρας. Μεταφέρθηκε με φορείο και αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ασθενοφόρο. Μόλις το φορείο τον κατέβασε από το βουνό οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν ανακουφισμένοι, ενώ χειροκροτήματα απέσπασε και ο σκύλος της ΕΜΑΚ που βοήθησε στον εντοπισμό του. Εκεί ήταν ο αδελφός του, ο ξαδελφός του, φίλοι και περίοικοι.

12.40 Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στον δημοσιογράφο του thebest.gr Θάνο Χριστακόπουλο τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα, τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε. Καθώς δεν γνώριζε από τι προέρχονταν τα αίματα, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά η ανταπόκριση ήταν πολύ αργή καθώς όπως εξήγησε η ίδια στο thebest.gr έφθασε βράδυ για να αρχίσουν να ψάχνουν. Τον βρήκαν ακολουθώντας τα αίματα.

12.36 Ασθενοφόρο, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκονται αυτή την ώρα στο βουνό της περιοχής Γούβα της Πάτρας, όπου βρίσκεται ανεβασμένος ο 25χρονος αγνούμενος. Οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι πιθανόν να φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμα από τι έχουν προκληθεί ή εάν πρόκειται για αυτοτραμαυτισμό. Αυτή την ώρα στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση, έχει συγκεντρωθεί κόσμος και περιμένουν. 

12.24 Βρέθηκε τελικά ο αγνούμενος που αναζητούσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επρόκειτο για νεαρό άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή Γούβα, στο τέρμα της οδού Νόρμαν. Μάλιστα οι πρώτες πληροφρίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε χάρη στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ 

Μεγάλη κινητοποίηση το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Δασυλλίου της Πάτρας. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής που αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, άτομο το οποίο έχει εξαφανιστεί.

Επιτόπου βρίσκονται περιπολικά αλλά και πεζοπόρα τμήματα τα οποία «χτενίζουν» το Δασύλλιο αλλά και τους γύρο δρόμους προκειμένου να εντοπίσουν τον συμπολίτη που αγνοείται. Τις προσπάθειες αστυνομικών και πυροσβεστών συνδράμει και εκπαιδευμένος σκύλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις