Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκλεψαν ξημερώματα 10 εξωλέμβιες μηχανές και 65 μπαταρίες σκαφών

Πάτρα: Έκλεψαν ξημερώματα 10 εξωλέμβιες ...

Τέσσερις συλλήψεις

Συνελήφθησαν, χθες (15-5-2018), στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 31, 26, 24 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής. Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμα τέσσερις Έλληνες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ειδικότερα,όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, "οι δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με δύο οχήματα στις 14/05/2018 τα ξημερώματα σε επιχείρηση επισκευής και φύλαξης σκαφών, όπου παραβίασαν  μεταλλική πόρτα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της (10) εξωλέμβιες μηχανές και (65) μπαταρίες σκαφών, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκαν σε επιχείρηση ανακύκλωσης στην Πάτρα (36) από τις κλεμμένες μπαταρίες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επίσης, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, πέντε από τους δράστες να μεταφέρουν με αυτοκίνητο και φορτηγό ακόμη (20) κλεμμένες μπαταρίες και τις (10) εξωλέμβιες μηχανές με σκοπό να τις πουλήσουν στην εταιρεία ανακύκλωσης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τρεις από τους δράστες, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ακόμη ένας συνεργός τους.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν επί τόπου στον παθόντα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσα διευκόλυνσης  για την τέλεση των εγκληματικών τους πράξεων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις