Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση και δακρυγόνα στην Πάτρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - Μικροτραυματισμός από γκλοπ στη Βότση - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & BINTEO

 Ένταση και δακρυγόνα στην Πάτρα για του...

Συμπλοκή αστυνομίας και συγκεντρωμένων

Ησύχασαν τα πνεύματα στο κέντρο της Πάτρας μετά την ένταση και τα χημικά που έπεσαν στη Βότση έξω από συμβολαιογραφείο. Όπως πληροφορείται η δημοσιογράφος του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα η συμβολαιογράφος δεν ήταν στο γραφείο της, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός να διενεργήθηκε από άλλο χώρο.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι μετακινήθηκαν από τη Βότση στην πλατεία Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ από τη συμπλοκή ΜΑΤ και συγκεντρωμένων στην οδό Βότση.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Τα πνεύματα οξύνθηκαν νωρίτερα στη Βότση και έγινε ρίψη δακρυγόνων . Μάλιστα υπάρχει ένας μικροτραυματισμός από γκλοπ.

Παρούσα για μια ακόμα φορά η δημοτική σύμβουλος Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη η οποία μίλησε για ενέργειες που παραπέμπουν σε φασιστικές εποχές.

ΒΙΝΤΕΟ

Νέα συγκέντρωση κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών  που αναμένεται να διενεργηθούν και σήμερα σε συμβολαιογραφεία της Πάτρας πραγματοποιείται στην πλατεία Γεωργίου. Σε αυτήν, όπως  έχει ενημερώσει με ανακοίνωσή της, συμμετέχει η αναρχική ομάδα "Δυσήνιος Ιππος" .

Άτομα βρίσκονται ήδη στη Βότση όπου βρίσκονται συμβαιλογραφεία τα οποία αναμένεται να δΙενεργήσουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Στο ένα υπάρχουν γραμμένα συνθήματα και έχει εκτοξευτεί μπογιά. Στο σημείο εποκράτησε πριν λίγο ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

 

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων: ¨"Εδώ και πολλούς μήνες, συγκεντρωνόμασταν κάθε Τετάρτη μεσημέρι μπροστά στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς κατοικιών συνανθρώπων μας. Μαζί με άλλους αγωνιστές, φοιτητικούς συλλόγους, συλλογικότητες και οργανώσεις, έχουμε κατορθώσει -προς το παρόν- να θέσουμε αναχώματα στην απόπειρα υφαρπαγής της πρώτης κατοικίας από το κράτος και τις τράπεζες. ..

Σήμερα, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διεξάγονται σε πολλά συμβολαιογραφικά γραφεία κάτω από πλήθος μαζικών κινητοποιήσεων έξω από αυτά και υπό την προστασία της αστυνομίας, η οποία πολλές φορές επιτίθεται στους διαδηλωτές και πραγματοποιεί συλλήψεις…

Από την πλευρά μας, καλούμε τον κόσμο του αγώνα σε επαγρύπνηση για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις, όπου επιχειρείται η υφαρπαγή του κοινωνικού πλούτου στην περιοχή μας και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο απέναντι στο κράτος και τους μηχανισμούς του στην προσπάθεια λεηλασίας της λαϊκής κατοικίας. ..»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις