Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψάχνουν με φωτογραφία και αποτυπώματα, ανά την Ελλάδα, τον 27χρονο Αφγανό που πυροβόλησε ομοεθνή του στην παραλιακή της Πάτρας

Ψάχνουν με φωτογραφία και αποτυπώματα, α...

Συνεχίζονται οι έρευνες

Εκτός Πάτρας και Αχαΐας από την πρώτη σχεδόν στιγμή όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr, επεκτάθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου Αφγανού, που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος, 20χρονο ομοεθνή του.

Εκτός Αχαΐας ψάχνουν τον 27χρονο Αφγανό που σκότωσε τον 20χρονο ομοεθνή του στην παραλιακή της Πάτρας - Στο "ψυγείο" του ΠΓΝΠ το θύμα

 

Ο πυροβολισμός έπεσε στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μεταναστών που διαμένουν στην ΑΒΕΞ και στου Λαδόπουλου. Όπως έχουμε ξαναγράψει ο πυροβολισμός ήταν εναντίον περίπου 70 μεταναστών. Ο 20χρονος δεν ήταν ο στόχος αλλά βρέθηκε κατά λάθος μπροστά από το όπλο.

Ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει αυτόν που σκότωσε. Άλλωστε και οι δύο ανήκαν στην ίδια ομάδα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr το θύμα απλά πέρασε εκείνη τη στιγμή μπροστά από εκείνους που είχε στοχεύσει ο 27χρονος, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα "φίλια" πυρά.

Η αστυνομία που ταυτοποίησε τον δράστη έχει στη βάση δεδομένων που διατηρεί η ΕΛ.ΑΣ τη φωτογραφία του και τα αποτυπώματά του και διενεργεί αναζητήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις