Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Έρχεται η "απόλυτη" Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση

Πάτρα: Έρχεται η "απόλυτη" Ελλ...

Για μία live μουσική εμφάνιση το Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Η «απόλυτη» Ελληνίδα σταρ της μουσικής, όπως έχει γίνει συνήθεια να την αποκαλούν, Άννα Βίσση, δυναμική, γεμάτη ενέργεια κι ας έπιασε αισίως τα 60 της χρόνια, καταφθάνει για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα το επόμενο Σάββατο 19 Μαΐου 2018, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα στο Hotel Ερμού, η αγαπημένη τραγουδίστρια που έχει πάει 3 φορές στην Γιουροβίζιον, τις 2 με την Ελλάδα (Ώτο στοπ το 1980 και Everything στην Γιουροβίζιον της Αθήνας το 2006) και μία με την Κύπρο (Μόνο η αγάπη το 1982 κατακτώντας μάλιστα τότε την 5η θέση) αναμένεται να παρουσιάσει στους Πατρινούς όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ιδίως αυτές με τον συνθέτη και πρώην σύζυγο της Νίκο Καρβέλα (Εμείς, Δώδεκα, Είσαι, Δεν θέλω να ξέρεις, Ένα σου λέω, Ο τελευταίος χορός), καθώς και άλλα κομμάτια.

Οι συστάσεις για την εν λόγω καλλιτέχνιδα είναι σίγουρα περιττές. Με εμπειρία και καλλιτεχνική πορεία στο χώρο του τραγουδιού που μετρά πάνω από 4 δεκαετίες, η γεννημένη στην Κύπρο Άννα Βίσση έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια, με αμείωτη επιτυχία. Έχει χαρακτηριστεί καινοτόμα, ρηξικέλευθη, τολμηρή και σίγουρα πολύ ταλαντούχα. Στην μουσική σκηνή Hotel Ερμού της Αθήνας ήταν φέτος για 2ο συνεχή χειμώνα κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις με ένα πιο εναλλακτικό μουσικό concept.

Θα την δούμε λοιπόν στην Πάτρα στο κέντρο Apotheosis το Σάββατο 19.5.2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight