Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Σίριαλ" με τον κρατούμενο που κατάπιε ναρκωτικά - Πρέπει να αποβάλει τουλάχιστον 50 μπαλάκια

Πάτρα: "Σίριαλ" με τον κρατούμ...

Παραμένει νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας παραμένει φρουρούμενος ο 64χρονος κρατούμενος, ο οποίος κατάπιε χασίς, που ήταν μέσα σε μπαλάκια. Υπενθυμίζεται ότο ο άνδρας εντοπίστηκε φορτωμένος ναρκωτικά, κατά τη μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Ο άνδρας μέχρι χθες είχε αποβάλει 20 μπαλάκια ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά πρέπει να βγουν από το σώμα του περίπου 50!

Στο νοσοκομείο του Ρίου ο κρατούμενος που μετέφερε ναρκωτικά, από τον Κορυδαλλό, στον Άγιο Στέφανο – Κατάπιε μερικά…

 

Ο άνδρας παρακολουθείται από τους γιατρούς ενώ αστυνομικοί τον φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο.

Τα μπαλάκια με τα ναρκωτικά, όπως βλέπετε και στη φωτό της ΕΛ. ΑΣ που αφορούν στη συγκεκριμένη υπόθεση, κατασκευάζονται από νάυλον σακούλα και αποτελούν το εσωτερικό τους μέρος. Απέξω τυλίγονται σφιχτά με μονωτική ταινία. Κάθε μπαλάκι χωρά περίπου 1 γραμμάριο χασίς.

Ο άνδρας ήταν προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό και κρίθηκε ότι έπρεπε να συνεχίσει την κράτησή του στις φυλακές της Πάτρας.

Kρατούνταν με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ουΑνακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του δράστη κατά τη διάρκεια μεταγωγής του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν (260,7 κάνναβη) γραμμάρια και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις