Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τίμοθι Άφλεκ: «Το Χόλιγουντ είχε επιπτώσεις στους γιους μου»

Τίμοθι Άφλεκ: «Το Χόλιγουντ είχε επιπτώσ...

Το Χόλιγουντ ήταν σημαντικός λόγος για το ότι ο Μπεν το έριξε στο ποτό

Θύματα του Χόλιγουντ, ο Μπεν κι ο Κέισι Άφλεκ, ανέφερε σε συνέντευξη του, ο πατέρας τους, Τίμοθι Άφλεκ. Ο πάτερ φαμίλιας Άφλεκ, 74 ετών, όπως είπε στο περιοδικό Grazia θεωρεί ότι το Χόλιγουντ είχε επιπτώσεις και στους δύο γιους του, τον Μπεν Άφλεκ και τον μικρότερο Κέισι Άφλεκ.

«Το Χόλιγουντ είναι ένα αηδιαστικό μέρος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 74χρονος Τίμοθι.

Δεν περνάει βδομάδα που τα αδέλφια Άφλεκ, είτε ο ένας είτε ο άλλος, να μη δώσουν πρωτοσέλιδα. Τα τελευταία κρούσματα ήταν για τον μεν Μπεν να υποτίθεται πως είπε στην Ρόουζ Μακγκόουαν, μετά τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουένστιν, ότι δεν είχε ιδέα για την επίθεση για να δηλώσει αργότερα, «διάβολε, του είπα να σταματήσει να το κάνει». Για τον δε Κέισι Άφλεκ που πέρυσι κέρδισε Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Manchester by the sea», ότι υποχρεώθηκε να μην είναι στα φετινά Όσκαρ, λόγω κατηγοριών, από το 2010, για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο μπαμπάς βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τους γιους του και είπε πως το Χόλιγουντ «ήταν σημαντικός λόγος για το ότι ο Μπεν το έριξε στο ποτό». «Είσαι υποχρεωμένος να αναπτύξεις μια περσόνα που είναι δύσκολο να αποβάλεις και να πας σπίτι σου στην οικογένειά σου. Επηρεάζει όλη σου τη ζωή. Νομίζω ότι είναι ένας από τους κινδύνους της βιομηχανίας του κινηματογράφου» υπογράμμισε ο Τίμοθι Άφλεκ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight