Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπεσαν "ψιλές" μεταξύ καρναβαλικής επιτροπής και αρχηγών πληρωμάτων, στο καρναβάλι των μικρών

Έπεσαν "ψιλές" μεταξύ καρναβαλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πληροφορίες θέλουν γονείς να έχουν εξαγριωθεί

Πληροφορίες θέλουν γονείς να είχαν εξαγριωθεί με την μετέωρη κατάσταση ακόμη και λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η παρέλαση των μικρών την περασμένη Κυριακή και στην περιοχή της πλατείας Ομονοιας, όπου και ανέμεναν -αρχικά λίγα- πληρώματα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από γονέα που βρέθηκε πολύ κοντά στο πηγαδάκι των "διαβουλεύσεων" για το αν και πότε θα γίνει η παρέλαση, τις λογομαχίες διαδέχθηκαν ακόμη και χειροδικίες, με εξαγριωμένους γονείς - αρχηγούς πληρωμάτων να σπρώχνουν έντονα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον καρναβαλικό οργανισμό και επιβεβαίωσε το επεισόδιο το οποίο σύμφωνα και με τον πρόεδρο Νίκο Χρυσοβιτσάνο αφορούσε στον εκνευρισμό και τη συμπεριφορά κυρίως ενός αρχηγού πληρώματος ο οποίος έσπρωξε με δύναμη μέλη της καρναβαλικής επιτροπής.

Μπροστά στο συμβάν φέρεται να ήταν και ο πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού ο οποίος αποτραβήχτηκε και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, μέχρι να βγει η τελική απόφαση. Που ήταν, να γίνει τελικά η παρέλαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις