Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Με ποιους θ' αλλάξει χρόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος

"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Με...

Θα τραγουδήσουν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Στην παρέα και ο Μ. Πλέσσας

Ξεχωριστή θα είναι η εορταστική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018,στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Θα τραγουδήσουν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στην παρέα και ο αξεπέραστος Μίμης Πλέσσας (στο πιάνο)  και ο Κερκυραίος συνθέτης και μαέστρος Γιώργος Κατσαρός (στο σαξόφωνο), σε μια ενότητα με διαχρονικές επιτυχίες των δυο συνθετών. Ξεχωριστή παρουσία θα έχουν, οι καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής,   Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος)  και Τζίνα Φωτεινοπούλου (σοπράνο). Ακόμα η Μπάντα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με 40 μουσικούς,  θα δώσει το δικό της μοναδικό χρώμα.

Πρωταγωνιστούν, τραγουδούν, συμμετέχουν  και απολαμβάνουν, ανοίγουν σαμπάνιες και εύχονται για τη νέα χρονιά, πετάνε λουλούδια και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη, όλοι μια παρέα οι: Αγγελική Νικολούλη, Μπέσυ Μάλφα, Πάνος Μεταξόπουλος, Λάκης Γαβαλάς,  Έλενα Ράπτη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νικολέτα Ράλλη, Λήδα Ματσάγγου, Ράνια Κωστάκη, Μάριος – Πρίαμος Ιωαννίδης, Λαόυρα Νάργες, Σόφη Πασχάλη, Βαλέρια Κουρούπη, Άντρη Καραντώνη, Μαρία Ψηλού, Ειρήνη Κολιδά, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Γιακουμάρος και Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν και οι αδερφοί Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

Αναμένεται να είναι ένα εορταστικό αφιέρωμα – ξεφάντωμα για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και χαρά…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight