Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μόσχα: Η στιγμή που το λεωφορείο πέφτει σε υπόγεια διάβαση πεζών – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μόσχα: Η στιγμή που το λεωφορείο πέφτει ...

Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που το μοιραίο λεωφορείο πέφτει πάνω στους ανυποψίαστους πεζούς στη Μόσχα έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό δίκτυο «RT». Από το δυστύχημα τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι των Χριστουγέννων κοντά στον σταθμό του μετρό Σλαβιάνσκι Μπούλεβαρντ, σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα φαίνεται το λεωφορείο να κατεβαίνει με ορμή τα σκαλιά της υπόγειας διάβασης παρασύροντας τους πεζούς. Σε ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται το λεωφορείο να κινείται με χαμηλή ταχύτητα στο πεζοδρόμιο, κατόπιν μοιάζει να γλιστράει προτού «ορμήσει» προς την υπόγεια διάβαση σε κοντινή απόσταση.

Ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη, κατέθεσε στους ερευνητές ότι το λεωφορείο «ήταν σταματημένο, κατόπιν άρχισε να κινείται με απροσδόκητο τρόπο», όπως περιέγραψε σε ένα δελτίο τύπου η Επιτροπή Έρευνας, η αρχή που αναλαμβάνει τη διαλεύκανση των σοβαρότερων υποθέσεων στη Ρωσία.

«Παρά τις προσπάθειες να σταματήσει το λεωφορείο, τα φρένα δεν λειτουργούσαν και το λεωφορείο συνέχιζε την πορεία του» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις