Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρών-Πύργου: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο, σοβαρά ο 11χρονος ανιψιός του- Πένθος στα Σαγέικα

Πατρών-Πύργου: Νεκρός 38χρονος σε τροχαί...

Το παιδί νοσηλεύεται στο ΠΠΝ Πατρών

13:00 Αναβάλλεται λόγω του χαμού του 38χρονου και του σοβαρού τραυματισμού του 11χρονου ανιψιού του η αποψινή εκδήλωση για το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας. Σε ένδειξη πένθους ο τοπικό Σύλλογος ματαίωσε τη γιορτή καθώς το χωριό πενθεί τον 38χρονο και αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του μικρού που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγείκων ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 10/12/2017 Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με σκοπό το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αναβάλλεται λόγω δυσάρεστου γεγονότος που συνέβη στο χωριό. Όσα μηνύματα λάβετε να μην ληφθούν υπόψη".

 

10:00 Ένας νεκρός και ένας σοβαρός τραυματισμός είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου. Νεκρός είναι ο 38χρονος οδηγός του οχήματος ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ο 11χρονος συνεπιβάτης του.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος είναι ο ανιψιός του 30χρονου που έχασε την ζωή του στο τροχαίο.

Φέρει πολλαπλά τραύματα όπως σπασμένα πόδια, κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και χτυπήματα στο κεφάλι. Ο 11χρονος μαθητής του δημοτικού Σαγεΐκων, χειρουργήθηκε και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 38χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, λίγο μετά τον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ο οδηγός του και να τραυματιστεί σοβαρά το 11χρονο παιδάκι.

 

 

Τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ- Νεκρός ο οδηγός Ι.Χ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις