Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υποψήφιος με το συνδυασμό Μαρλαφέκα ο Νίκος Σταυρόπουλος

Υποψήφιος με το συνδυασμό Μαρλαφέκα ο Νί...

Στο Τμήμα Εμπορίου

Για πρώτη φορά είμαι υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Η αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης του Επιμελητηρίου για προβολή και ενδυνάμωση του εμπορικού κέντρου της Πάτρας ήταν η κινητήριος δύναμη για την απόφασή μου να ενταχθώ στο συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία.

Επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω ότι η αναβάθμιση της αχαϊκής αγοράς πρέπει να στηριχθεί στις πλάτες νέων ανθρώπων μακριά από κομματικά συμφέροντα. Η ανοικοδόμηση αυτή θα επιτευχθεί με την προσέλκυση νέου αγοραστικού κοινού από την επικράτεια και το εξωτερικό, την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πόλης μας και την ανάδειξή της σε εμπορικό προορισμό – και αυτό θα αποτελέσει κυρίαρχο μέλημά μου.

Στόχος μου είναι η συνεννόηση και η σύμπνοια του συνόλου των Αχαιών εμπόρων για την προώθηση δράσεων που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην αναβάθμιση των πολύ μικρών, των μικρών και των μεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων του τόπου μας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές  9, 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Νίκος Μ. Σταυρόπουλος

 

Ο  Νίκος Σταυρόπουλος είναι γιος του Μιχάληκαι της Αναστασίας Σταυροπούλου. Είναιπτυχιούχος οπτικός - οπτομέτρης, απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιοUCK του Λονδίνου.Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει μία υπέροχη κόρη.

Την τελευταία δεκαετία έχει το δικό του κατάστημα με οπτικά - Οφθαλμός Πάτρα –στο κέντρο της πόλης, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση του παππού του.

Νίκος Μ. Σταυρόπουλος

Οφθαλμός Πάτρα,Οπτικά – Φακοί επαφής – Ακουστικά βαρηκοΐας

Ρήγα Φεραίου 99Α και Γεροκωστοπούλου

Tηλ. 2610 240263, e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις