Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σεθ Μέγιερς οικοδεσπότης του σώου των 75ων Χρυσών Σφαιρών

Ο Σεθ Μέγιερς  οικοδεσπότης του σώου των...

Στις 7 Ιανουαρίου 2018 στο Χόλιγουντ

Mετά τα τηλεοπτικά βραβεία Έμμυ, ο δημοφιλής Αμερικανός παρουσιαστής Σεθ Μέγιερς θα είναι όπως έγινε γνωστό, ο οικοδεσπότης της 75ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes, στις 7 Ιανουαρίου 2018. Πρόκειται για τα βραβεία που απονέμει η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ, τα οποία πλέον σε φήμη και αξία θεωρούνται οι προάγγελοι των Όσκαρ.

Ο Σεθ Μέγιερς προέρχεται από την βραδινή τηλεοπτική ζώνη της Αμερικής και αναμένεται να χαρίσει αρκετό γέλιο στην απονομή.

«Τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Σεθ Μέγιερς ως οικοδεσπότη της 75ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών» ανέφερε η Πρόεδρος Μέχερ Τάτνα. «Το νατουραλιστικό κωμικό του φλέγμα και το φυσικό ταλέντο του να γοητεύει τους θεατές, θα μάς βοηθήσει να τιμήσουμε και φέτος τους καλύτερους της μικρής και της μεγάλης οθόνης σε μία τελετή που παραδοσιακά αποτελεί το Πάρτι της Χρονιάς!»

Ο Μέγιερς, απόφοιτος του Saturday Night Live (όπως και οι Τίνα Φέι, Εϊμι Πόλερ, οικοδέσποινες επί σειρά ετών αλλά κι ο περσινός παρουσιαστής Τζίμι Φάλον) παρουσιάζει εδώ και 4 χρόνια το νυχτερινό του talk show (Late Night with Seth Meyers) στο NBC, μία αιχμηρή σάτιρα της επικαιρότητας με καλεσμένους, στους οποίους δε χαρίζεται.

Αυτή η τελετή θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Μέχρι στιγμής όπως αναφέρει το flix.gr, οι οικοδεσπότες της νυχτερινής ζώνης έχουν αποδειχθεί πολύ πιο ήπιοι με τα σκάνδαλα κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης που βαραίνουν με τη σκιά τους το Χόλιγουντ, κάτι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Εκτός από τον Σεθ Μέγιερς, ο οποίος δε χαρίστηκε σε κανέναν παραγωγό που μπορεί να κρατά το μέλλον του στα χέρια του. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει από τη σκηνή του live show της απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight