Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΑΤΜ δεν έβγαζαν χρήματα, σούπερ μάρκετ δεν δέχονταν κάρτες- Πρόβλημα με τα μηχανήματα 2 τραπεζών - ΦΩΤΟ

Πάτρα: ΑΤΜ δεν έβγαζαν χρήματα, σούπερ μ...

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες

20:45 Όπως φαίνεται επανήλθε το σύστημα και σιγα-σιγά τα ΑΤΜ βγάζουν και πάλι χρήματα και σούπερ μάρκετ και καταστήματα ξαναδέχονται τις κάρτες των πελατών τους. Η ταλαιπωρία των Πατριών κράτησε πάνω από μια ώρα.

 

20:30 Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί εδώ και περίπου μία ώρα, από τις 19.30 και μετά, κι όπως μας είπαν από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, οφείλεται στο δίκτυο των τραπεζών Εθνική και Πειραιώς. Μάλιστα το πρόβλημα αφορά όλα τα ATM στην περιοχή.

Λόγω του σοβαρού αυτού προβλήματος, σχηματίστηκαν ουρές από κόσμο στα ATM των προαναφερόμενων τραπεζών ενώ και σε μεγάλα καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ, κ.α. δεν ήταν δυνατόν να γίνουν συναλλαγές και να ψωνίσει ο κόσμος με συνέπεια να ταλαιπωρούνται τόσο ο κόσμος όσο και οι εργαζόμενοι.

Μάλιστα το ιδιαίτερο της στιγμής είναι ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε παραμονή αργίας (τα μαγαζιά θα είναι κλειστά το Σάββατο λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940).

20:15 Αναστάτωση αυτή την ώρα στην Πάτρα καθώς όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest.gr υπάρχει πρόβλημα με μηχανήματα ΑΤΜ της πόλης και ο κόσμος αδυνατεί να βγάλει χρήματα. Έξω από αρκετά μηχανήματα έχουν δημιουργηθεί ουρές.

Μάλιστα όπως σημειώνουν το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε κάποια σούπερ μάρκετ τα οποία δεν μπορούσαν να δεχθούν τις χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες τραπεζών με αποτέλεσμα οι πελάτες να επιστρέφουν τα πράγματα στα ράφια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις