Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακές Τόνια Σωτηροπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη στο Zonars για το «Success Story» - ΦΩΤΟ

Εντυπωσιακές Τόνια Σωτηροπούλου, Ντορέττ...

Στις 2 Νοεμβρίου η νέα ταινία του Ν. Περάκη στις αίθουσες

Με επιτυχία στέφθηκε το Launch Press Party που έγινε για τη νέα ταινία του Νίκου Περάκη με τίτλο «Success Story» στο Ζonars, στην Αθήνα, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 το βράδυ. Εκεί ήταν όλοι οι συντελεστές της ταινίας που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου σε διανομή της Odeon.

Οι αφορμές για το όμορφο πάρτι, ήταν πολλές: η παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Μπέη, με τίτλο Success Story (εκδόσεις Σαββάλας), η κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας, με τίτλο «Στον Αέρα», το οποίο ερμηνεύει η Demy που τον περασμένο Μάιο μας εκπροσώπησε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον (μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος, στίχοι: Νίκος Γρίτσης, δισκογραφική: Panik Records) και, φυσικά, η ευκαιρία να συνομιλήσει ο δημιουργός και σκηνοθέτης της ταινίας, Νίκος Περάκης, με δημοσιογράφους, φίλους και καλλιτέχνες.

Παρευρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του φιλμ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Αννίτα Κούλη), καθώς και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας.

Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Δημήτρης Δανίκας, Δημήτρης Μπούρας, Πόλυ Λυκούργου, Λένα Κιτσοπούλου, Πέτρος Τατσόπουλος, Μαίρη Συνατσάκη, η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι Ηλίας Κοκκοτός, Γιάννης Κεντ, Εύα Νάθενα, Διονύσης Φωτόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός, κ.α., είναι μερικά μόνο από τα πιο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας δημοσιογραφίας και showbiz που έδωσαν το παρόν στο γκλάμορους get together, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Εντύπωση έκανε και το νέο look στα μαλλιά, της τραγουδίστριας Ντέμι.

Το Success Story κυκλοφορεί στις 2 Νοεμβρίου 2017 και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα στα Στερ Odeon όπου ήδη προβάλλεται το διαφημιστικό τρέιλερ ενώ στους θεατές μοιράζονται και «επαγγελματικές» κάρτες του…Παναγή Πάνδωρα, ψυχίατρου, συγγραφέα, διευθυντή Πανδώρειου Ιδρύματος Πολιτισμού (ΠΙΠ) που δεν είναι άλλος από τον ήρωα που υποδύεται ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην ταινία.

·         https://www.instagram.com/successstorymovie

Οι φωτ. από το πάρτι στο Zonars που μας εστάλησαν με το δελτίο Τύπου, είναι της Ελεονόρας Λύτρα.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight