Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών- Προκάλεσαν φθορές σε Τράπεζες- Μικροεντάσεις με την Αστυνομία- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξο...

Άνοιξαν οι δρόμοι

20:25 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Πάτρας με αποτέλεσμα να αποκαθίσταται και η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της πόλης. Οι νεαροί προκάλεσαν μικρές υλικές φθορές σε δύο υποκαταστήματα Τραπεζών.

Τώρα οι συμμετέχοντες βρίσκονται στο Παράρτημα και δεν λείπουν οι μικροεντάσεις με τους Αστυνομικούς

20.00: Στόχος ομάδας αντιεξουσιαστών βρέθηκε η τράπεζα στη συμβολή Μαιζώνος και Πατρέως. Η πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Πάτρας.

Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται επί της Γούναρη.

 

 

19.45: Ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών από το πρώην Παράρτημα. Οι αντιεξουσιαστές κατευθύνονται προς την οδό Ζαίμη.

19.41: Πριν από λίγο διακόπηκε η κυκλοφορία επί της οδού Κορίνθου της Πάτρας, λόγω της συγκέντρωσης των αντιεξουσιαστών στον πρώην Παράρτημα. Η Κορίνθου έκλεισε από συγκεντρωμένους στο ύψος της Κολοκοτρώνη, ενώ από την Αστυνομία η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω της οδού Αγίου Νικολάου.

Έξω από το Παράρτημα έχουν συγκεντρωθεί περί τα 60 άτομα, κάποια από τα οποία έχουν κράνη και κρατούν σημαίες. Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα συγκέντρωση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου της Πάτρας. Η συγκέντρωση γίνεται για τον 16χρονο Κώστα Μπ., ο οποίος τραυματίστηκε στην Αθήνα μετά την πορεία για τη του Π.Φύσσα, και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί και επιχείρησε να φύγει από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από διερχόμενο όχημα, έξω από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

«Απέναντι στην κρατική βία ο μόνος τρόπος επιβίωσης είναι η ανυπακοή και ο αγωνας! Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής πορείας», τονίζουν οι αντιεξουσιαστές σε ανακοίνωσή τους για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας στην Πάτρα βρίσκονται σε επιφυλακή, με την παρουσία τους να είναι διακριτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις