Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο υπαίθριο γυμναστήριο αποκτά σύντομα η Πάτρα

Νέο υπαίθριο γυμναστήριο αποκτά σύντομα η Πάτρα

Σε χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Ένα ακόμη υπαίθριο γυμναστήριο θα λειτουργήσει σύντομα στην Πάτρα. Ήδη οι Πατρινοί έχουν πρόσβαση στα γυμναστήρια της Αγυιάς και του Νότιου Πάρκου, τα οποία προσελκύουν καθημερινά δεκάδες άτομα, όλων των ηλικιών.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, η δημοτική Αρχή δρομολογεί τη δημιουργία ενός νέου γυμναστηρίου, σε χώρο εξωτερικά του Παμπελοποννησιακού σταδίου της Πάτρας, με ευθύνη της Διοικούσας Επιτροπής του αθλητικού χώρου.

Για το λόγο αυτό είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός προμήθειας και τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου και στις  24/9 υπογράφηκε η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο.

Το  γυμναστήριο, που θα είναι με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό, περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά οργάνων, τα οποία είναι τα εξής:

-          Τρεις πάγκους κοιλιακών

-          Έκτασης ποδιών

-          Πιέσεων ώµων

-          Έλξεων ώµων

-          Ελλειπτικής κίνησης ποδιών

-          Τρία ποδήλατα

-          Βάδισης αέρος

-          Εκτάσεων

Να σημειωθεί ότι κάθε όργανο γυμναστικής έχει αναλυτικές οδηγίες χρήσης και είναι  πιστοποιημένο για υπαίθρια χρήση με ιδιαίτερες προδιαγραφές αντοχής. Μπορούν δε, να καλύψουν τις ανάγκες ολοκληρωμένης εκγύμνασης τόσο των αθλητών, όσο και των δημοτών που γυμνάζονται ερασιτεχνικά.

Στις σκέψεις των μελών της Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού είναι το υπαίθριο γυμναστήριο να λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μεταξύ του κεντρικού και του βοηθητικού σταδίου, στη συστάδα των δέντρων. Ωστόσο, η θέση αυτή δεν είναι οριστική, καθώς, βαρύνουσα θα είναι η πρόταση του αναδόχου του έργου, ο οποίος διαθέτει και τη σχετική τεχνογνωσία.

Το νέο υπαίθριο γυμναστήριο, βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί των χρονοδιαγραμμάτων που υπάρχουν σε αυτή, εκτιμάται ότι θα δοθεί προς χρήση στους Πατρινούς στα τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη του 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις