Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο δράμα μετά το τροχαίο στην Πατρών Πύργου-49χρονη σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης και του συζύγου της-Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα της

Απίστευτο δράμα μετά το τροχαίο στην Πατ...

Νεκρός κι ένας άνδρας από την Αμαλιάδα σε άλλο τροχαίο το ίδιο βράδυ

Θρήνος στον Αλισσό Αχαϊας για το χαμο της 49χρονης Βασιλικής Κλωνή, στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Η γυναίκα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ηλεκτρολόγου Γιώργου Παναγιωταρόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται μετά το τροχαίο στη ΜΕΘ σοβαρά τραυματισμένος και της 19χρονης κόρης της Φωτεινής, φοιτήτριας στην Πάντειο.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει στις 3 σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Κάτω Αλισσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη κόρη της ζήτησε να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας της και μετά να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί στον ώμο και το χέρι όπου έχει τραυματιστεί.

Το δράμα της οικογένειας ωστόσο δεν έχει τέλος αφού και η μητέρα της 49χρονης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που υπέστη την ώρα της ανακοίνωσης της τραγικής είδησης του χαμού του παιδιού της.

*πρώτη ενημέρωση 7.08πμ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, κατά το οποίο  ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, στο οποίο είχε συνεπιβάτες την 49χρονη γυναίκα του και την 19χρονη κόρη του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμό, της 49χρονης, ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της και οι ελαφροί τραυματισμοί της κόρης τους και του 20χρονου οδηγού του έτερου αυτοκινήτου.
Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Νωρίτερα σε άλλο τροχαίο που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική οδό Πατρών Πύργου στο ύψος του Αλισσού, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 62χρονος Γεωργιος Κυριακόπουλος κάτοικος εξωτερικού σύμφωνα με πληροφορίες, που διέμενε στην Αμαλιάδα, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που συγκρούσθηκε με φορτηγό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, στο ύψος του Αλισσού, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 62χρονος, συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό, με συνέπεια το αυτοκίνητο να εκτραπεί από την πορεία του και να προσκρούσει με σφοδρότητα σε τοίχο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής ΒΙΠΕ Πατρών, απεγκλωβίζοντας τον άτυχο οδηγό, ο οποίος λίγο αργότερα διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού, κατά το οποίο  ένας 62χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε  με δημοσίας χρήσης φορτηγό. που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 55χρονου, ο οποίος κατέληξε, αφού διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 55χρονο.
Ο 29χρονος οδηγός του φορτηγού, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις