Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Ανακριτή σήμερα η συμμορία που πωλούσε παράνομα όπλα στον υπόκοσμο

Στον Ανακριτή σήμερα η συμμορία που πωλο...

Η ασφάλεια Πάτρας και η ΟΠΚΕ Αχαϊας συνέλαβε 4 από τα μέλη της σπείρας

Στον Ανακριτή οδηγουνται σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες της συμμορίας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών και η ΟΠΚΕ Αχαϊας στην Αττική και οι οποίοι πωλούσαν παράνομα όπλα σε ανθρώπους της νύχτας και του υποκόσμου. Στα σπίτια φερομένων μελών, που συνελήφθησαν, βρέθηκε βαρύς και πλούσιος οπλισμός, που περιελάμβανε από περίστροφα και κυνηγετικα όπλα, μέχρι καριοφύλλι και αντιαρεπορικά βλήμματα, που μπορούν να πλήξουν αεροπλάνα.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τις κινήσεις τους και τις επικοινωνίες τους, οι οποίες περιελάμβαναν λέξεις - "κλειδιά" ώστε να μη δίνουν στόχο.

Το εμπόρευμα ήταν όπλα αλλά μιλούσαν λες και πωλούσαν ψάρια. Οι κουτσομούρες οι σαρδέλες, αντιστοιχούσαν φυσικά σε οπλισμό, ενώ τα κουφέτα και τα κόλλυβα ήταν οι...σφαίρες! Αυτό που προκαλέι εντύπωση είναι η ευρεσιτεχνία τους καθώς μετέτρεπαν ένα μεταλλικό γκλοπ σε πυροβόλο όπλο! Ξεβίδωναν τη λαβή έβαζαν τη σφαίρα , βίδωναν ξανά, τραβούσαν το σχοινάκι, το κουμπί και είχαν ένα ιδιότυπο όπλο.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ "έπεσαν" ένας 39χρονος, ένας 54χρονος κι ένας 65χρονος "σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της κατασκευής – τροποποίησης, της εισαγωγής, της πώλησης και της εμπορίας όπλων, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της διάθεσης, της εμπορίας, απόπειρας εισαγωγής όπλων από το εξωτερικό, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τις κροτίδες και φωτοβολίδες.

Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία έντεκα ημεδαπών ηλικίας από 33 έως και 63 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε αγοραπωλησίες οπλισμού, με τα μέλη της συμμορίας, ενώ για τον ίδιο λόγο αναζητούνται ακόμη έντεκα δράστες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα", σύμφωνα με την αστυνομία.

Oι κουτσομούρες, οι σαρδέλες, τα κουφέτα και οι αχυράνθρωποι ...Πώς έκαναν το γκλοπ πιστόλι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις