Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλης Δήμας: "Ραγίζει η καρδιά του", έχει εκατομμύρια views και "κερδίζει" τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Βασίλης Δήμας: "Ραγίζει η καρδιά το...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ξεκινά εμφανίσεις στο Posidonio

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Βασίλης Δήμας καθώς πλησιάζει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Posidonio που θα γίνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. "Δυνατό όπλό" στα χέρια του είναι τα πολλά τραγούδια που υπογράφει και έχουν κάνει επιτυχία.

Το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο "Ραγίζει η καρδιά μου" έχει συγκεντρώσει στο επίσημο κανάλι της δισκογραφικής του εταιρίας πάνω από 15.000.000 views.

O Νότης Σφακιανάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αλκαίος, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Ανέστης Μάντας, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Χρύσπα τον έχουν εμπιστευτεί ως δημιουργό.
Αν και σχετικά νέος, κατάφερε σε διάστημα λίγων ετών, να έχει στο ενεργητικό του ως δημιουργός, 10 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους μουσικούς δίσκους, καθώς και 2 χρυσούς δίσκους.
Ως επαγγελματίας τραγουδιστής, έχει ερμηνεύσει τραγούδια και έχει συνεργαστεί, κυρίως με τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και τον Σταμάτη Γονίδη. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται επί σειρά ετών με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ έχει παράλληλα εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα.

Στο νέο του βήμα, στο πλευρό του η Κατερίνα Στικούδη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και guest οι "Εκείνος και Εκείνος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight