Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Τρίτη η κηδεία του άτυχου Πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έπεσε από βράχο 70 μέτρων – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναρριχητής που ήταν μαζί του - ΦΩΤΟ

Την Τρίτη η κηδεία του άτυχου Πατρινού μ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σε ορεινή περιοχή στην Κόρινθο.

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής ο Πατρινός μαθηματικός Νώντας Καρύμπαλης, πέφτοντας από βράχο ύψους 70 μέτρων, την ώρα που επιχειρούσε κατάβαση στην περιοχή του Κιάτου. Ο άτυχος καθηγητής βρισκόταν μαζί με φίλο του, ηλικίας 44 ετών ο οποίος από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θρήνος στην Πάτρα

"Ηταν ο καλύτερος μαθηματικός της Πάτρας", μας είπαν άνθρωποι του φροντιστηρίου ΠΡΙΣΜΑ, στην Πάτρα, εμφανώς σοκαρισμένοι και χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την αναπάντεχη είδηση. Ο επι τουλάχιστον μια εικοσαετία καθηγητής μαθηματικών Νώντας Καρύμπαλης σκοτώθηκε κατα τη διάρκεια αναρρίχησης σε ορεινή περιοχή στην Κόρινθο.

Η μεγάλη αγάπη του για την αναρρίχηση -ένα χόμπι που απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και τεχνική- έμελε να είναι και αυτό που θα έκοβε το νήμα της ζωής του. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook είναι γεμάτος με "στιγμές" από το αγαπημένο του άθλημα.

Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ιδιαίτερα τους μαθητές του και τους συναδέλφους του.

Το φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Η οικογένεια του φροντιστηρίου « ΠΡΙΣΜΑ» πενθεί σήμερα για την απρόσμενη απώλεια του φίλου, συνεργάτη και συναδέλφου Νώντα Καρύμπαλη.

Ο Νώντας υπήρξε για όλους εμάς, συναδέλφους και μαθητές, ξεχωριστός για το ήθος του, την αξιοπρέπειά του, την ευγένειά του, την αγάπη του για τη διδασκαλία. Άνθρωπος δυναμικός και χαρισματικός δάσκαλος ενέπνεε και γοήτευε τους μαθητές του αλλά και εμάς, τους συναδέλφους του.

Η εικόνα σου, η ομιλία σου, το χαμόγελό σου και η αισιοδοξία σου θα είναι πάντα στη σκέψη μας και θα σε κρατούν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και στις καρδιές μας".

Η εκπαιδευτικός Άγη Ρογδάκη- Σταυρογιαννοπούλου στο μήνυμά της αναφέρει:

"Ακούσαμε σήμερα σοκαρισμένοι το δυσάρεστο άγγελμα του θανάτου ενός υποδειγματικού δασκάλου και ανθρώπου!Σε γνώρισα σα δάσκαλο του παιδιού μου για δυο χρόνια. Πρόσφερες στο γιό μου απλόχερα γνώση, αγάπη, ήθος και όραμα και συνέβαλες τα μέγιστα στην πρόσφατη επιτυχία του, που τη χάρηκες σαν να ηταν δικό σου παιδί, όπως άλλωστε ένιωσες και για όλα τα παιδιά,   που είχες μαθητές στο ΠΡΙΣΜΑ.

Κλαίνε για σένα οι μαθητές σου και όσοι σε γνώρισαν δάσκαλε! Τους ενέπνευσες, τους στήριξες και δε λογάριαζες κόπο. Γιαυτό όλα τα παιδιά  σε αγάπησαν και σε σέβονταν. Τους μιλούσες συχνά για το χόμπυ σου με πάθος.  Δεν υπάρχουν πια λόγια.....μόνο σιωπή.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Καλό σου ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων!!!

Θα σε θυμόμαστε πάντα" .

Στη μνήμη του Νώντα Καρύμπαλη - "Κλαίνε για σένα οι μαθητές σου και όσοι σε γνώρισαν δάσκαλε!"

Χθες Κυριακή 3/8, και ενώ έκανε αναρρίχηση σε πλαγιά, ο άτυχος εκπαιδευτικός έχασε την ισορροπία του, έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα στον αυχένα.

Ο Νώντας Καρύμπαλης, ήταν γνωστός Μαθηματικός της Πάτρας και εργαζόταν στο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "ΠΡΙΣΜΑ" τα τελευταία 20 χρόνια.

Συνάδελφοι, μαθητές του και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το αγαπημένο του άθλημα, του στοίχησε τη ζωή!

 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο  στις 3 το μεσημέρι από τον Άγιο Μηνά Λεύκας, στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις