Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Τους πλήρωσε με...ναρκωτικά για τις αγροτικές εργασίες!

Ηλεία: Τους πλήρωσε με...ναρκωτικά για τ...

Συνελήφθη 48χρονος στην Αμαλιάδα για πώληση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (24-8-2017) το πρωί στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 48χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 25 έως και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία,οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα, σε πρόχειρο κατάλυμα που διαμένουν οι τέσσερις αλλοδαποί, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, συνολικά, (215) γραμμάρια κάνναβης.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών διακριβώθηκε ότι οι αλλοδαποί είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 48χρονο ημεδαπό, ως αποζημίωση για τις αγροτικές εργασίες, που του παρείχαν.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών διαπιστώθηκε ότι τρεις από τους αλλοδαπούς, είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα, ενώ σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις