Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση «Λαϊκός Απόπλους με το Εν χορδώ» στην Λακκόπετρα

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση «Λαϊκός Από...

Την περασμένη Παρασκευή 28/7

Την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η  2η  εκδήλωση- παράσταση «Λαϊκός Απόπλους με το Εν χορδώ» στην παραλία της Λακκόπετρας, με τη διοργανωτική σφραγίδα του τοπικού συλλόγου Παραλίας Λακκόπετρας.

Η παράσταση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και «απογειώθηκε» από την ενέργεια και την αγάπη των  εμπλεκομένων  που δημιούργησαν με πολύ κόπο και μεράκι τις εκδηλώσεις και από τη συμμετοχή του κόσμου που αγκάλιασε το εγχείρημα του Συλλόγου Παραλίας  Λακκόπετρας και της πρόεδρου Σοφίας Πανίτσα.

Την Πατρινή ορχήστρα Εν χορδώ διηύθυνε ο μαέστρος και δημιουργός της Θοδωρής Γεωργόπουλος. Η ορχήστρα αποτελείται από μουσικούς ηλικίας από 5 έως…55 ετών. Ο Σύλλογος της Λακκόπετρας μάλιστα του απένειμε τιμητική διάκριση για το ιδιαίτερο και ποιοτικό μουσικό του έργο.

Ο «Απόπλους» μας ταξιδέψε πολύ όμορφα και νοσταλγικά με  τραγούδια  μεγάλων συνθετών όπως του Γιώργου Ζαμπέτα, του Άκη Πάνου, του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάρκου Βαμβακάρη, κ.α.

Ο κόσμος στη διάρκεια της βραδιάς σιγοτραγουδούσε και συνόδευε με το δικό του τρόπο τους ερμηνευτές  Δημήτρη Δημόπουλο, Διονυσία Καρόκη και Δώρα Βέτσου.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν Δήμαρχος Χρ. Νικολάου με την οικογένεια του, ο Αντιδήμαρχος Ξεν.Μπαχράς με την Γεωργία Λαλιώτη Πρόεδρο της Πάλεια Κ. Αχαΐας, πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων καθώς και κόσμος από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Μετά την μουσική παράσταση, τη σκυτάλη πήρε ο κόσμος που χόρευε μέχρι το πρωί.

Ευχαριστίες απευθύνονται από τον σύλλογο Παραλίας Λακκόπετρας προς όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων, τα μέλη της ορχήστρας και την Βιβή Λουκοπούλου του διαφημιστικού γραφείου Fire Advertising που ειδικεύεται στη διαφήμιση και τη διοργάνωση ειδικών events.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight