Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συντηρητή Κτηριακών Εγκαταστάσεων θα προσλάβει η "Μέριμνα"

Πάτρα: Συντηρητή Κτηριακών Εγκαταστάσεων...

Πλήρους ωραρίου, ορισμένου χρόνου, 4μηνης διάρκειας

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο ‘Η ΜΕΡΙΜΝΑ’, προκειμένου να προβεί σε συντήρηση των Κτηριακών Εγκαταστάσεων, προτίθεται να προσλάβει Συντηρητή Κτηριακών Εγκαταστάσεων πλήρους ωραρίου, ορισμένου χρόνου, 4μηνης διάρκειας. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Προς τούτο, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με Βιογραφικό Σημείωμα και δικαιολογητικά Ειδίκευσης για τη συγκεκριμένη θέση.
Πριν την πρόσληψη θα προηγηθεί συνέντευξη, βάσει των δικαιολογητικών.
Οι αιτήσεις με τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωμα δικαιολογητικά- τίτλους σπουδών (φωτοαντίγραφα) θα κατατίθενται στην Γραμματεία του ΜΕΡΙΜΝΑ, στο Άλσος Γηροκομείου Πατρών μέχρι την Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017, κάθε εργάσιμη μέρα και ώρες 10:00 – 13:00 .

Επίσης, μπορούν να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή που να έχει ταχυδρομηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610221946 και 261072988. Επίσης, η παραπάνω προκήρυξη δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» www.merimna-patras.gr".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις