Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Που έχει τσούχτρες ή πολυκοσμία;Σε ποια παραλία φυσάει κι έχει κύμα; Ηλεκτρονική εφαρμογή με απαντήσεις για τις θάλασσες σε Αχαΐα και Αιτωλ/νια

Που έχει τσούχτρες ή πολυκοσμία;Σε ποια ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Πληθαίνουν οι εφαρμογές που μας δίνουν τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες και φυσικά ... εξελίσσονται με βάση και τα δεδομένα και τις ανάγκες που προκύπτουν κατά ... περίπτωση. Όπως για παράδειγμα η καθημερινή πλέον ανάγκη για το... τσουχρο-report της ημέρεας στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Στα ενημερωτικά... κενά που μπορεί να έχουν τα ενημερωτικά blogs ή προφίλ στα social media έρχεται να δώσει λύση η διαδικτυακή υπηρεσία www.swymm.net, μια απλή εφαρμογή που έχει φτιαχτεί για τους κατοίκους της Αχαίας και της Αιτωλοακαρνανίας σε πρώτη φάση.

 

Πήγατε παραλία και είχε κόσμο, είχε αέρα ή τσούχτρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να το κοινοποιήσετε.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία SWYMM (www.swymm.net) σας επιτρέπει να αναφέρετε γρήγορα και εύκολα με το κινητό σας την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες της περιοχής και να την κοινοποιείτε σε όλους τους χρήστες καθώς και στο facebook.

 

Η υπηρεσία SWYMM κατασκευάστηκε από τον ερευνητή του Πανεπιστημίου Πατρών (ΤΜΗΥΠ) Δρ. Ανδρέα Κομνηνό με χρήση τεχνολογιών ανοικτού λογισμικού και διατίθεται δωρεάν.

Μπείτε με το κινητό σας στη σελίδα www.swymm.net, επιλέξτε ή δημιουργήστε την παραλία που σας ενδιαφέρει και αναφέρετε την κατάσταση που επικρατεί τώρα εκεί!

Η εφαρμογή όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική παροχή πληροφοριών από τους χρήστες της. Σε κάθε παραλία αναφέρονται τα τρέχοντα μετεωρολογικά δεδομένα με αυτόματο τρόπο, αλλά και όλες οι αναφορές που έχουν κάνει οι χρήστες μας για την παραλία αυτή. Όσο περισσότεροι χρήστες αναφέρουν στοιχεία, τόσο καλύτερη θα γίνεται η ενημέρωση όλων!

Η υπηρεσία προς το παρόν περιορίζεται στις παραλίες της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας ενώ σύντομα ευελπιστούν οι υπεύθυνοι να την επεκτείνουν και σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις