Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αντώνης Σαμαράς αποκάλυψε πώς σώθηκε από την έκρηξη ο Λουκάς Παπαδήμος - Συγκλονίζει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού: Ήθελα να ακούσω τη φωνή του

Ο Αντώνης Σαμαράς αποκάλυψε πώς σώθηκε α...

Φέρει τραύματα στα χέρια και το δεξί πόδι

Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος ήρθε απευθείας από την Πύλο για να επισκεφθεί τον κ. Παπαδήμο, εξερχόμενος του «Ευαγγελισμού» δήλωσε ότι εξελίσσεται ομαλά η πορεία της υγείας του.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Παπαδήμος . Στη συνομιλία που είχαν τού είπε ότι «παρά το σοκ που έχει υποστεί αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς σώθηκε γιατί είχε τα χέρια του μακρυά από το πρόσωπο και τα ζωτικά όργανά του».Ο κ. Παπαδήμος διευκρίνησε στον πρώην πρωθυπουργό ότι πήρε τον συγκεκριμένο φάκελό από το σπίτι του και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του.

Ερωτηθείς «εάν υπάρχουν και πού ευθύνες;» ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι «δεν είναι δική του δουλειά να αποδώσει ευθύνες», ωστόσο υπογράμμισε ότι, όπως του εξήγησε ο κ. Παπαδήμος, «ο φάκελλος έφτασε στο σπίτι του αφού είχε περάσει έλεγχο, ο οποίος δεν εντόπισε την εκρηκτική ύλη».

Τέλος, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι «όταν δεν υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες, η Δημοκρατία κινδυνεύει».

"Του μίλησα για να ακούσω αν η φωνή του ήταν κανονική και ήταν"

H Σάνα Ίνγκραμ, η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου μίλησε στο newsit.gr για τα πρώτα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε, το απόγευμα της Πέμπτης (25.05.2017) όταν ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, άνοιξε παγιδευμένο φάκελο, ο οποίος εξερράγη στα χέρια του, τραυματίζοντας τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, τον οδηγό και έναν άνδρα της ασφάλειά του.

Η Σάνα Ίνγκραμ περιγράφει πως περίμενε στο σπίτι τον σύζυγό της και τότε ενημερώθηκε ότι είχε πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Αμέσως κάλεσε ένα ταξί για να φτάσει στον Ευαγγελισμό. «Μίλησα και με τον ίδιο και με την ασφάλειά του, τους γιατρούς. Είναι καλύτερα».

Περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, λέει: «Ήταν ήδη σε ένα δωμάτιο μαζί με γιατρούς. Του μίλησα για να ακούσω αν η φωνή του ήταν κανονική και ήταν, αλλά έπρεπε να μπει στο χειρουργείο και δεν προλάβαμε να μιλήσουμε πολύ. Δεν μου το επέτρεψαν, ήταν πολλοί γιατροί εκεί και δεν ήξεραν πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του».

Δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της για εκείνους που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση κατά του συζύγου της. «Είμαι αηδιασμένη. Είναι τόσο καλός άνδρας. Είναι ο σύζυγός μου αλλά δεν έκανε ποτέ κάτι κακό για τη χώρα του. Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα, έχει θυσιάσει τόσα πολλά. Γιατί; Γιατί αυτό; Ποιος το κάνει το ανόητο πράγμα στην Ελλάδα; Δεν είναι λογική η αντίδρασή μου; Γιατί δεν κυνηγούν τους κακούς; Δεν θα ήθελα να τους πω κάτι. Εύχομαι μόνο να μην σκοτώσουν κανέναν. Δεν θα έπρεπε να αναζητούν τη βία ως λύση, ποτέ δεν λειτουργεί».

«Πονάει να βλέπω τον άνδρα μου έτσι, ενώ έχει δουλέψει τόσο σκληρά και έχει κάνει τόσα πολλά καλά πράγματα», κατέληξε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού.

Για ακόμα δύο ημέρες στη ΜΕΘ ο Λουκάς Παπαδήμος


Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Η στιγμή της μεταφοράς στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις