Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Οι Vermingod live στην Πάτρα αυτή την Κυριακή στην "Αίγλη"

Οι Vermingod live στην Πάτρα αυτή την Κυ...

Το live θ' αρχίσει στις 21.00

Ένα ροκ μουσικό live διοργανώνει στην αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων, η BR3AK EV3NT αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου 2017. Θα παίξουν μετά τις 21.00 οι Vermingod.

Είσοδος: 5€

Προπώληση εισιτηρίων: Flashback Record Store.

Είσοδος: 20.30

Το Show αρχίζει: 21.00.

Λίγο περισσότερο από ένας χρόνος πέρασε από την "εντός έδρας" παρουσίαση του "Whisperer Of The Abysmal Wisdom" στην «Αίγλη» της Πάτρας. Έχοντας οργώσει πάμπολλες πόλεις επί Ελληνικού εδάφους για την προώθηση του πολυσυζητημένου album τους, οι Vermingod είναι και πάλι εδώ, στο καθιερωμένο ετήσιο event, έτοιμοι να μας διαλύσουν με το λυσσαλέο τους Death Metal, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook.

Επίσημοι καλεσμένοι στo live αυτής της Κυριακής οι: Tardive Dyskinesia.

Μια από τις ηγετικές μπάντες του prog metal στην Ελλάδα, μας επισκέπτονται στο πλαίσιο του ελληνικού τουρ για την προώθηση του νέου τους πονήματος με τίτλο "Ηarmonic Confusion", παίζοντας όμως και υλικό από την πλούσια δισκογραφία τους. Με σύμμαχο τον αψεγάδιαστο ήχο και την άρτια εκτέλεση που έχουν επί σκηνής, έρχονται για να ξεσηκώσουν

Επίσης θα παίξουν οι Plague Spreader, οι Πατρινοί thrashάδες, με 1 demo και ένα ep στα σκαριά, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να κάνουν μια δυναμική εισαγωγή στο event, προθερμαίνοντας το κοινό για τα καλά.

Όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, το πρόγραμμα του μουσικού event θα τηρηθεί αυστηρά και συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life