Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΕΡΤ3 σήμερα ζωντανά από την Πάτρα- Τα ρεπορτάζ, οι εκπλήξεις και τα... κεράσματα - Τι θα δούμε

Η ΕΡΤ3 σήμερα ζωντανά από την Πάτρα- Τα ...

Αφιερωμένο στην Πάτρα το πρόγραμμα της ΕΡΤ 3 σήμερα

Κάθοδο στην Πάτρα …πραγματοποιεί σήμερα η ΕΡΤ3. Το κανάλι της βορείου Ελλάδος που πλέον έχει αποκτήσει περιφερειακό χαρακτήρα θα μεταδώσει το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων από την αχαϊκή πρωτεύουσα στις 19:00, ενώ, την ίδια μέρα, μεγάλο μέρος της αθλητικής εκπομπής του σταθμού «Ο Κόσμος των Σπορ» (στις 18:00) θα βγει επίσης από την Πάτρα.

Περίπου το 50% της θεματολογία του Δελτίου θα περιλαμβάνει θέματα από την πόλη και το Νομό Αχαΐας με καλεσμένους, μεταξύ άλλων το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κώστα Καζάκο.

Το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί από το Δασύλλιο με παρουσιαστεί τον Βασίλη Καρατζά και ανάμεσα στα άλλα αναμένεται να έχει ρεπορτάζ για τους νέους οδικούς άξονες που ολοκληρώνονται, το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου καθώς και θέματα από Καλάβρυτα, Χαλανδρίτσα, Δυτική Αχαΐα κ.α.. Επίσης θα προβληθούν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής καθώς και οι δράσεις συλλογικοτήτων και τοπικών φορέων.

Στη δε αθλητική εκπομπή καλεσμένες θα είναι οι δύο Πατρινές πρωταθλήτριες της κολύμβησης, Κρίστελ Βουρνά και Νόρα Δράκου.

Η Πάτρα είναι ο τρίτο σταθμός, μετά τη Λάρισα και την Καβάλα, αυτής της εξόρμησης της ΕΡΤ3 στην ελληνική περιφέρεια. Μετά την αχαϊκή πρωτεύουσα σειρά παίρνει το Ηράκλειο και άλλες πόλεις της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζωντανά από την Πάτρα αύριο η ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις