Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τετ α τετ Τσίπρα Κατσιφάρα σήμερα στην Αμαλιάδα - Τι είπαν

Τετ α τετ Τσίπρα Κατσιφάρα σήμερα στην Α...

''Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του έδειξαν την πλήρη κατανόηση''

Ως παραγωγική χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, την σημερινή συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλιάδα, εκπρόσωποι του πρώτου και δευτέρου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως είπε ο Απόστολος Κατσιφάρας, «ανοίξαμε την ατζέντα κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν την Δυτική Ελλάδα, όπως αυτά των υποδομών, δηλαδή την ολοκλήρωση της “Ολυμπίας Οδού” και τα οδικά τμήματα Πάτρας-Πύργου, Πύργου-Καλού Νερού και Καλού Νερού-Τσακώνας». Επίσης πρόσθεσε, ότι «αναδείξαμε το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ηλεία, το ζήτημα της έλευσης του φυσικού αερίου στην περιφέρειά μας και το έργο του σιδηροδρόμου από την Πάτρα προς Πύργο και Αρχαία Ολυμπία».

Όπως είπε στην συνέχεια ο Απόστολος Κατσιφάρας, «ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του έδειξαν την πλήρη κατανόηση, γνωρίζουν τα θέματα και περιμένουμε από την θετική συνάντηση που είχαμε, να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, έτσι ώστε η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει αναπτυξιακό πλεονέκτημα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις