Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Βραβεύθηκε το JUNIQUE του Χάχαλη για την καινοτομία του

Βραβεύθηκε το JUNIQUE του Χάχαλη για την...

Στην έκθεση DETROP – OENOS 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το JUNIQUE (juniper & wine) της Πατρινής εταιρίας "Τεντούρα - Κάστρο" της οικογένειας Χάχαλη, βραβεύθηκε για την καινοτομία του στην κατηγορία «Οίνος» στην έκθεση DETROP – OENOS 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 3-6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το JUNIQUE, όπως και όλα τα καινούργια προϊόντα των εκθετών της Detrop - Oenos 2017, εκτέθηκε στο Corner Showroom ‘’Ιt’s All New to Me!’’ που δημιούργησε η Places & Flavors στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έλαβε χώρα το Taste & Vote, όπου αποκλειστικά και μόνο οι επικείμενοι αγοραστές του εξωτερικού (Hosted Buyers) δοκίμασαν και ψήφισαν τα καλύτερα προϊόντα. Το JUNIQUE βραβεύθηκε, ως καινοτόμο προϊόν, προσθέτοντας στη συλλογή του μία ακόμη διάκριση.

Το JUNIQUE, το VERMOOD, η Τεντούρα Κάστρο, η Τεντούρα Κάστρο με μαστίχα και τα λικέρ κάστρο «Κύβοι» από 100% φυσικά εκχυλίσματα ήταν διαθέσιμα προς γευστική δοκιμή καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, όπου παρευρέθησαν αμέτρητοι επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life