Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε τι πέταξε οδηγός ΙΧ από το παράθυρο του οχήματός του, στο παλιό κολυμβητήριο - Ενδεχομένως να πρόκειται για διακίνηση ουσιών - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δείτε τι πέταξε οδηγός ΙΧ από το ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Με ποια λογική να πετάξει κανείς μια σακούλα με μπαλάκια του τέννις

Ώρα 08.48 το πρωί της Δευτέρας. Από ανερχόμενο την οδό Κανελοπούλου ΙΧ αυτοκίνητο εκσφενδονίζεται ένα αντικείμενο. Στην αρχή μοιάζει με μια σακούλα σκουπίδια που ενδεχομένως κάποιος ασυνείδητος πέταξε από το παράθυρο. Αυτό που πέταξαν ωστόσο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στο απέναντι και στα όρια του δρόμου, δίπλα από το έλος της Αγυιάς είναι κάτι διαφορετικό. 7 μπαλάκια τέννις μέσα σε μια κλεισμένη διάφανη σακούλα κατέληξαν στο οδόστρωμα.

Μπορεί να πρόκειται απλά για κάποιον που ήθελε να απορρίψει εκεί μια σακούλα με μπαλάκια του τέννις (!!!) ή να πρόκειται ακόμη και για τεχνική διακίνησης με τα μπαλάκια να περιέχουν κάποιες ουσίες.

Ισως στόχος του οδηγού του αυτοκινήτου ήταν να περάσουν μέσα από τα κιγκλιδώματα και να πέσουν στα χόρτα κοντά στα όρια του δρόμου. Και κάποιος άλλος μετά από λίγο να τα παραλάβει. Αφήσαμε τη σακούλα με τα μπαλάκια του τέννις στο σημείο.

Το thebest.gr επικοινώνησε για το περιστατικό με το κέντρο της άμεσης δράσης, από το οποίο εμημερωθήκαμε πως θα ελεγχθεί το σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις