Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρόλαβε με τον… αγιασμό τους συνδικαλιστές ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας

Πάτρα: Πρόλαβε με τον… αγιασμό τους συνδ...

Εκείνοι μιλούσαν για καθυστερήσεις κι εκείνος άνοιγε το κτίριο

Την ώρα που οι συνδικαλιστές του Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας» καλούσαν τους εργαζομένους του νοσηλευτικού ιδρύματος σε Γενική Συνέλευση κάνοντας λόγο, μεταξύ των άλλων, για καθυστερήσεις στην παράδοση του 7όροφου κτιρίου ο διοικητής του Θόδωρος Σερεμέτης οργάνωνε αγιασμό με αφορμή την παραλαβή του και την έναρξη μεταστέγασης των κλινικών σε αυτό.

Όπως φαίνεται και στην ανακοίνωση που είχαν αναρτήσει οι συνδικαλιστές στους χώρους του Αγ. Ανδρέα αλλά και του 409 κ.α. ζητούσαν από τους εργαζομένους να προσέλθουν στην Γ.Σ. που είχε οριστεί για τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου. Ένα από τα βασικά προς συζήτηση θέματα ήταν και «η καθυστέρηση επαναλειτουργίας του 7ορόφου», όμως ο κ. Σερεμέτης είχε άλλα σχέδια.

Είχε ήδη οργανώσει την σεμνή τελετή αγιασμού του επίμαχου κτιρίου στο οποίο μάλιστα από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ξεκινάει η μεταστέγαση κλινικών με την αρχή να γίνεται με την Καρδιολογική.

Όποιος όμως περίμενε η εξέλιξη αυτή να αλλάξει τα σχέδια των συνδικαλιστών έπεσε έξω αφού ακόμα επιμένουν ότι η μεταστέγαση και πλήρη επαναλειτουργία θα καθυστερήσει αρκετά.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που ανήρτησε κάτω από τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο thebest.gr ο γνωστός συνδικαλιστής και πρόεδρος του συλλόγου «Ιπποκράτης», Κώστας Πετρόπουλος. «Ας στείλει τουλάχιστον το 1 εκ ευρώ που χρειάζεται για την μεταστέγασα και τότε να έλθει να μιλήσουμε, γιατί η μεταστέγαση και πλήρη επαναλειτουργία λόγω της μη χρηματοδότησης θα πάει πολύ πίσω γι αυτό και εμείς θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πετρόπουλος.

 

Πάτρα: Το πολυώροφο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέα» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του μετά από εννέα χρόνια – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις