Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 52ος Κρυμμένος Θησαυρός ταξίδεψε στην Αθήνα

Ο 52ος Κρυμμένος Θησαυρός ταξίδεψε στην Αθήνα

Μασκέ πάρτι στην πρωτεύουσα από το «Πλήρωμα 94»

Χρώμα Πατρινού Καρναβαλιού απέκτησε το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017 το κέντρο της Αθήνας, με αφορμή ένα επιτυχημένο αποκριάτικο πάρτι, στο Bar de Theatre, στο City Link, στη στοά Σπύρου Μήλιου. Το πάρτι διοργάνωσε το «Πλήρωμα 94», στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της συμπλήρωσης 30 χρόνων συνεχούς συμμετοχής του στο Πατρινό Καρναβάλι και τον Κρυμμένο Θησαυρό.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα, μία μόλις μέρα πριν από το συγκεκριμένο πάρτι, το «Πλήρωμα 94» είχε αναδειχθεί ο νικητής της εύρεσης του 52ου Κρυμμένου Θησαυρού (για πέμπτη φορά στην 30χρονη ιστορία του). Με αφορμή αυτή την καρναβαλική επιτυχία, το πάρτι της Αθήνας εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι του Θησαυρού στην πρωτεύουσα. Και εκεί, μέλη και φίλοι υποδέχτηκαν τη μικρή χρυσή μάσκα και διασκέδασαν με πατρινά καρναβαλικά ακούσματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο πάρτι, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρόν πατρινοί που ταξίδεψαν ειδικά για την εκδήλωση, πολλοί εν Αθήναις πατρινοί, καρναβαλιστές που συνδέονται με το «Πλήρωμα 94», εκπρόσωποι άλλων καρναβαλικών ομάδων καθώς και μέλη ομάδων που κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους διοργανωτές (όπως «Atenistas», «Ομάδα Καβάφης» κ.α.).

Δυναμική ήταν και η παρουσία επωνύμων στο πάρτι του 94, όπως ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος, η νεαρή πατρινής καταγωγής συνάδελφός του Λίλα Μπακλέση, ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης, ιδιοκτήτης του Bar de Theatre, ο Αχαιός πολιτευτής Βασίλης Γκολφινόπουλος και άλλοι.

Το «Πλήρωμα 94» μετέφερε στην Αθήνα –εκτός από τον Θησαυρό- τα καρναβαλικά του λάβαρα και ειδικό διάκοσμο Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ στο πάρτι ακούστηκαν και τα δύο νέα φετινά τραγούδια του Πληρώματος, το επετειακό «Τριάντα Χρόνια» και το «Θα Πάω». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με φωτογράφιση των πατρινών καρναβαλιστών στο Σύνταγμα και ανανέωση του ραντεβού της διασκέδασης για το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight