Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στην Πατρινή κοινωνία από την είδηση του θανάτου του Αντώνη Ντρε σε τροχαίο στο Ξυλόκαστρο

Σοκ στην Πατρινή κοινωνία από την είδηση...

Επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών

Ο 64χρονος Πατρινός επιχειρηματίας Αντώνης Ντρες είναι ο νεκρός στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πατρών - Κορίνθου. (Aς είναι ο Αντώνης Ντρες το τελευταίο θύμα της πολύπαθης Εθνικής Πατρών-Κορίνθου που ολοκληρώνεται (επιτέλους) τον Μάρτιο)

Το τροχαίο συνέβη στις 11:30 χθες το πρωί στο 126 χλμ στο Καμάρι Ξυλοκάστρου, με ακόμη τρεις τραυματίες. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική ανάμεσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντώνης Ντρες με κατεύθυνση από την Πάτρα προς Αθήνα και σε φορτηγό που κατευθυνόταν από την Αθήνα προς την Πάτρα.

Ο Αντώνης Ντρες επέστρεφε από την Αθήνα με τη σύζυγο του. Είχαν επισκεφθεί ιατρικό κέντρο αναζητώντας συμβουλές για την ασθένεια που η γυναίκα αντιμετωπίζει. Η Νάνσυ Μαντά, σύζυγος του Αντώνη Ντρε πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και  τραυματίστηκε σοβαρά . Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα.

Μια ακόμη γυναίκα, συγγενικό πρόσωπο της συζύγου του, η οποία και τη βοηθούσε να μετακινείται, λόγω και της σοβαρής εξέλιξης της ασθένειάς της την τελευταία τριετία, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της οικογένειας που μένουν πίσω, τα 11χρονα δίδυμα Παναγιώτης και Ειρήνη-Ελενα.

Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του οχήματος, απαιτήθηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου. Τραυματίας είναι και ο οδηγός του φορτηγού.

Ο Αντώνης Ντρες ήταν πολύ γνωστό μέλος της Πατραϊκής κοινωνίας και τα τελευταία χρόνια ασχολείτο επαγγελματικά με την παραγωγή μελιού.

Με την σύζυγό του Νάνσυ απέκτησαν δύο παιδιά.

Είναι ο δεύτερος θάνατος που σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας σε ένα εικοσιτετράωρο, μετά την προχθεσινή είδηση του πρόωρου χαμού του Γιώργου Λιβάνη.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Λιβάνης του θρυλικού All Day της Πατρέως στην Πάτρα

*πρώτη ενημέρωση 14/02/2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις