Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι φιλόλογοι της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους μετά μουσικής και ποίησης

Οι φιλόλογοι της Πάτρας έκοψαν την πίτα ...

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Επιμελητήριο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πάτρας το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Η εκδήλωση επενδύθηκε με τις μοναδικές μουσικές δημιουργίες του Σάκη Παπαδημητρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Μια μαγική, μουσικοποιητική βραδιά υψηλού επιπέδου απολαύσαμε στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών,  το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017, 6:30 το απόγευμα. Στη φιλόξενη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας ο σπουδαίος μουσικός και φιλόλογος Σάκης Παπαδημητρίου, παρουσίασε μοναδικές μουσικές δημιουργίες του βασισμένες σε ποιήματα αρχαίων λυρικών ποιητών, της Κικής Δημουλά, αλλά και δικούς του στίχους, όπως και της συζύγου του, φιλολόγου, Μαρίας Παναγιωτακοπούλου.

Εξαιρετική ερμηνεύτρια η κόρη τους Έλενα Παπαδημητρίου, μουσικός, εικαστικός και ηθοποιός, υποβλητικός ο Νίκος Παρασκευόπουλος, θεατρολόγος και ηθοποιός. Μας συγκίνησαν και τους ευχαριστούμε!

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στους χορηγούς της εκδήλωσης, το φιλόξενο Επιμελητήριο Αχαΐας για την παραχώρηση της αίθουσας, την πατρινή επιχείρηση Λουξ- Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ για την προσφορά αναψυκτικών, τον κ. Ιωάννη Ζαχαρόπουλο και το Patras Catering για τον καφέ και τα ζαχαροπλαστεία Όασις (Ανθείας 234), Caravel Patisserie ( Χείλωνος Πατρέως 7) και Caravel Patisserie ( Βορείου Ηπείρου 6 (πλατεία Αγίας Σοφίας), Μυλωνάς Παναγιώτης ( Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου 44), Max Perry  (κεντρικό- Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου 59 Α) για την πλούσια προσφορά εκλεκτών γλυκισμάτων.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις