Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Πάτρα, η ληστεία στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας-Βρέθηκε στο Λευκοχώρι Γαστούνης

Με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Πάτρα, η ...

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

ΝΕΟΤΕΡΟ Στο Λευκοχώρι Γαστούνης, έξω από καταυλισμό ρομά, εντόπισε η αστυνομία το αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες έκανα τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Πάτρα, την περιοχή της Λεύκας.

ΝΕΟΤΕΡΟ Η λεία των δύο ληστών ήταν 100 με 1500 ευρώ. Τα χρήματα τα άρπαξαν από τα ταμεία αφού δεν κατάφεραν να αρπάξουν ποσό από το χρηματοκιβώτιο, καθώς αυτό είχε χρονοκαθυστέρηση.Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι δύο δράστες που μπήκαν στα ΕΛΤΑ απείλησαν υπαλλήλους για να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, με κυνηγετικό όπλο. Όμως η χρονοκαθυστέρηση δεν τους εξυπηρετούσε και πηραν ότι βρήκαν στα ταμεία.

Διέφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο και μετέβησαν στα ΕΛΤΑ. Το όχημα είχε αφαιρεθεί προ ημερών από την Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε για εγκαταλελειμμένο όχημα κοντά σε καταυλισμό ρομά της ευρύτερης περιοχής και μεταβαίνει για να διαπιστώσει αν είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία σε Αχαΐα και Ηλεία για τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι δράστες μπήκαν μέσα με κοντόκαννη καραμπίνα και απείλησαν τις δύο γυναίκες που εργάζονται στα ΕΛΤΑ. Πληροφορίες αναφέρουν πως περιπολικό της αστυνομίας κινήθηκε προς το σημείο και οι δράστες απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τις δύο γυναίκες που κράτησαν όμηρους για λίγο και κατα τη διαφυγή τους. Το περιπολικό σύμφωνα με πληροφορίες υποχώρησε και οι ληστές τράπηκαν σε φυγή.

09.50: Πληροφορίες θέλουν το ύποπτο όχημα να εθεάθη στην περιοχή των Λεχαινών και να κινείται ενδεχομένως προς την 111.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Δύο άτομα εισέβαλαν στο ταχυδρομείο Ανδραβίδας πριν από λίγο και ζήτησαν όλα τα λεφτά από τον ταμία. Η ληστεία έγινε με το άνοιγμα του καταστήματος. Οι δράστες έκαναν τη ληστεία με απειλή καραμπίνας.

Οι δύο ληστές αποχώρησαν από το σημείο με ένα ασημί βαν μάρκας Ford Escort. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνητό από αστυνομικές δυνάμεις της Αχαίας και της Ηλείας για τον εντοπισμό του οχήματος που κινείται στα όρια των δυο νομών.

Το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι ληστές είναι κλεμμένο και έχει δηλωθεί πριν από περίπου έναν μήνα από τον ιδιοκτήτη του.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρώτη ανάρτηση 09.21

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις