Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστή η Πατρών – Κορίθνου στο ύψος της Ροδινής από τους αγρότες

Κλειστή η Πατρών – Κορίθνου στο ύψος της...

Παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου, στην Ιονία Οδό

Κλειστή από τους αγρότες είναι η Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Ροδινής, σε ένδειξη σύγκρουσης με την ισχύουσα κυβερνητική πολιτική. Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό μεταξύ των κόμβων Ρίου και Αιγίου. Τις ώρες του αποκλεισμού της Νέας Εθνικής Οδού από τους αγρότες, η κυκλοφορία περνάει και μέσα από το Αίγιο, από τις οδούς Σολωμού, Ρήγα Φερραίου και Κορίνθου.

Νωρίτερα

 

Τον κόμβο της Ιονίας Οδού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη θέση Άγιος Δημήτριος, έχουν κλείσει από χθες το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Άρτας. Στο μπλόκο έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και αγρότες από το Κομπότι, οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.

Η τροχαία εξακολουθεί να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από παρακαμπτήριους δρόμους. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, το απόγευμα αναμένεται ενίσχυση του μπλόκου με κτηνοτρόφους και αγρότες.

Στο μπλόκο του Λούρου, στην Πρέβεζα, ενισχύθηκαν τα τρακτέρ από γύρω αγροτικές περιοχές, ενώ αύριο αναμένεται το συντονιστικό να καθορίσει τη περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Νέο μπλόκο...τρακτέρ σήμερα στη Δυτική Ελλάδα - Παρουσία σε...καθημερινή βάση από τους αγρότες που ξεκίνησαν από χθες τους αποκλεισμούς-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Καθημερινός δίωρος αποκλεισμός της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου από τους αγρότες- ΔΕΙΤΕ τις ώρες

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις