Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μουλόπουλος: Ο Ψυχάρης παραμένει αφεντικό του ΔΟΛ

Μουλόπουλος: Ο Ψυχάρης παραμένει αφεντικό του ΔΟΛ

«Το συγκρότημα δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες (σ.σ. του ΔΟΛ) να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό ξεκαθάρισε ο Βασίλης Μουλόπουλος, μιλώντας την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Και διερωτήθηκε: «Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε».

Ο κ. Μουλόπουλος είπε δεν έχει καμία φιλοδοξία και ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει. «Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ» τόνισε.

Ο κ. Μουλόπουλος συμπλήρωσε ότι έχει «μία διαφορετική ηθική που διαφέρει απ’ τους άλλους». «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο», είπε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του Β. Μουλόπουλου πραγματοποιήθηκε ύστερα από παράκληση και πρόσκληση του κουμπάρου του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος, όπως είπε, παραμένει πρόεδρος του ΔΣ και ιδιοκτήτης του Οργανισμού και θα εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση.

«Όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι αν μου ζητούσαν βοήθεια θα την έδινα Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε μόνο εκεί, γιατί όλα αυτά που λέγονται γίνονται για πολιτικά παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης:

Yψηλοί τόνοι στη Βουλή-Μητσοτάκης προς Τσίπρα για ΔΟΛ

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις