Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται... γρίπη!!! Ξεκινά το κύμα του ιού και ήδη έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά - Ο πνευμονολόγος Ν. Καρατζάς μιλά στο thebest.gr - ΗΧΗΤΙΚΟ

Έρχεται... γρίπη!!! Ξεκινά το κύμα του ι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφεύγουμε

Τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφεύγουμε ώστε να μην μας "επισκεφθεί" ο ιός της γρίπης; Συγκεκριμένο στέλεχος προκαλεί συνωστισμό -ειδικότερα- τις τελευταίες μέρες στα νοσοκομεία αλλά και στα ιατρεία. Πνευμονολόγοι, παιδίατροι και άλλες ειδικότητες αντιμετωπίζουν δεκάδες περιστατικά κάθε μέρα. Το thebest.gr επικοινώνησε με τον πνευμονολόγο Νίκο Καρατζά. Ο γνωστός ιατρός δεν ανησυχεί τόσο για τις γαστρεντερίτιδες που εκδηλώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όσο για την γρίπη. Που ειδικά σε μεγάλες ηλικίες μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραία!

Ο πνευμονολόγος Νίκος Καρατζάς μας ενημερωσε τόσο για τις διαστάσεις και την αυξητική τάση εμφάνισης - εξαιτίας του ανοίγματος εκ νέου των σχολείων, που έχει ο ιός της γρίπης - και ειδικότερα ο υπότυπος Η3Ν2- σε διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, όπως επίσης μας έδωσε βασικές προληπτικές οδηγίες.

Ακόμη κι αν εκδηλωθούν τα συμπτώματα του ιού ο κ. Καρατζάς μας συμβουλεύει πως να χειριστούμε την εξέλιξη της ασθένειας και πως να μην μεταδώσουμε και σε άλλους την γρίπη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις