Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι Πατρινοί από το σεισμό των 4,1 Ρίχτερ στην Παναγοπούλα- Την ίδια ώρα "κουνήθηκαν" και τα Γιάννενα από νέο σεισμό

Αχαΐα: Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ο...

Λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα

Ανάστατοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι περισσότεροι πατρινοί που αντελήφθησαν ιδιαίτερα έντονα τη σεισμική δόνηση των 4,1 Ριχτερ λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Η πρόσφατη εμπειρία των Ιωαννίνων άλλωστε έχει επηρεάσει πολλούς παρά τις συνήθεις επισκέψεις του εγκέλαδου στην περιοχη΄.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό κέντρο η δόνηση είχε μέγεθος 4,1 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 19χλμ βορειοανατολικά της Πάτρας ανάμεσα σε Ψαθόπυργο και Παναγοπούλα σε εστιακό βάθος των 10 χιλιομέτρων.

Την ίδια ώρα και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων ξύπνησαν ανάστατοι από νέα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το πρωί και είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

*Πρώτη Ενημέρωση 3.13 πμ

Αναστάτωση λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας από σεισμική δόνηση που έγινε αρκετά αισθητή. Πρόκειται για σεισμό μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το Καστρίτσι και 16 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό κέντρο.

Νέα μετρηση τον τον δίνει 4,0 R στην περιοχή της Παναγοπούλας.

Το thebest.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις