Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι μουσουλμάνοι προσεύχονταν και κάποιοι τους πετούσαν αβγά!

Οι μουσουλμάνοι προσεύχονταν και κάποιοι...

Ένταση στην πλατεία Αττικής

Ξεπέρασε κάθε όριο η αντίδραση κατοίκων στην πλατεία Αττικής. "Βροχή" έπεσαν τα αβγά την ώρα που οι μουσουλμάνοι ξεκίνησαν υπό τους ήχους... ροκ την προσευχή τους.Οι μετανάστες στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι αναγκάστηκαν να υπομένουν τόσο τα τσιφτετέλια και τα άλλα τραγούδια απ' τα μεγάφωνα όσο και τα αβγά που άρχισαν να καλύπτουν όλο το χώρο για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την προσευχή τους.

Η προσευχή των μουσουλμάνων ξεκίνησε το πρωί στα προπύλαια του Πανεπιστημίου, στο σταθμό Λαρίσης, στις πλατείες Αττικής και Κουμουνδούρου και σε 11 ακόμη σημεία της Αττικής. Στην πλατεία Αττικής συγκεντρώθηκαν δύο ομάδες περίπου 60-70 κατοίκων και μελών ακροδεξιών ομάδων, σύμφωνα με το www.newsit.gr που προσπαθούν να τους εμποδίσουν.Κάτοικοι σε μπαλκόνια, επί της πλατείας, φώναζαν συνθήματα με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ενώ κάποιοι είχαν βάλει στο... τέρμα μουσική για να καλύψουν τους ψαλμούς!

Τελικά λίγο μετά τις εννιά οι μουσουλμάνοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσευχή τους και με τη βοήθεια της αστυνομίας κατάφεραν να απομακρυνθούν χωρίς να συμβεί κάτι άλλο.Αντίθετα στα προπύλαια όπου η συγκέντρωση των μουσουλμάνων ήταν μεγάλη, δεν συνέβη το παραμικρό. Όλα κύλησαν ομαλά. Η προσευχή διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ακολούθησε κήρυγμα από τον ιμάμη και λίγο μετά τις οκτώ οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να διαλύονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις