Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Μαντινείας κ.κ. Αλέξανδρος για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Στον Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Μαντινεία...

Καλείται να απολογηθεί - Ο ίδιος αναφέρει πως δεν γνωρίζει ποιος υπέβαλε αυτήν την κατηγορία

Υπόλογος για τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας  βρίσκεται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και καλείται να απολογηθεί στον Εισαγγελέα Τριπόλεως, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το σάιτ arcadiapost.gr.

Μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης το βράδυ της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015 στη Βουλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με αυτό το θέμα, την επομένη ημέρα είχε τονίσει ότι λυπάται αυτούς που ψήφισαν, ενώ θα μπορούσαν να διευκολύνουν αυτούς τους ανθρώπους με άλλον τρόπο.

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε.

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μίλησε ξανά για το θέμα και για τις διαστάσεις που έχει λάβει, αναφέροντας ότι πριν από δύο μέρες ο ανακριτής τον επισκέφτηκε και τον ενημέρωσε ότι ο εισαγγελέας τού έχει επιβάλει κατηγορία και πρέπει να απολογηθεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας ζήτησε αναβολή προκειμένου να ενημερωθεί επί του θέματος και να ετοιμάσει την απολογία του.

«Κάντε την προσευχή σας για να με ελεήσει ο Θεός τον ίδιο αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Δεν γνωρίζω ποιος υπέβαλε αυτήν την κατηγορία», ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει πολλές φορές επισκεφθεί την Πάτρα.

Πηγή: arcadiapost.gr

*Στο μεταξύ παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο στην Τρίπολη, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 195η επέτειο απελευθέρωσης της πρωτεύουσας του Μοριά, από τον Οθωμανικό ζυγό ενώ στις Θείες ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις