Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας χρόνος σήμερα από την τραγωδία με τα τρία παιδιά - Πνίγηκαν το ξημέρωμα όταν το αυτοκίνητο έπεσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Ένας χρόνος σήμερα από την τραγωδία με τ...

Δύο κορίτσια κι ένα αγόρι έχασαν τη ζωή τους

Η τραγωδία είχε συγκλονίσει όχι μόνο την πόλη της Πάτρας αλλά και το πανελλήνιο. Τρία νέα παιδιά , δύο κορίτσια κι ένα αγόρι έχαναν τη ζωή τους στα νερά του παλιού λιμανιού της Πάτρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατέληξε στη θάλασσα.Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στον μόλο και ο καιρός ήταν ιδιαίτερα άσχημος.Ήταν ξημέρωμα, σκοτάδι.

Στο Huindai επέβαιναν έξι άτομα.Τρία αγόρια διασώθηκαν.Η πυροσβεστική είχε ειδοποιηθεί στις 05.40 το πρωί.

Η πόλη "πάγωσε" από τη βουτιά θανάτου και τα Σύνορα και η Εγλυκάδα θρηνούν τα δύο νέα παιδιά. Τον Αλέξη Αντρέα και τη Ρεγγίνα  Ζαπάντη.Η τρίτη νεκρή ήταν η Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Σήμερα αναμένεται να τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη τους, στον τόπο του δυστυχήματος.

Συγκλονισμένη η Πάτρα από τους τρεις νέους που πνίγηκαν στο λιμάνι- Διαβάστε όλο το χρονικό από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση


Πάτρα: Σοκ στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. το ξημέρωμα - Δύο από τα τρία παιδιά που πνίγηκαν στο Μόλο ήταν συγγενείς αστυνομικών

Τα έξι παιδιά, είχαν γνωριστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι της Πάτρας και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα.

Πάτρα: Μητροπολίτης και Δήμαρχος για το τραγικό συμβάν με τους τρεις νεκρούς νέους στο Μόλο- "Μένουμε αμίλητοι μπροστά σε αυτή την τραγωδία"

 

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο δύτης που ανέσυρε τα πτώματα των τριών παιδιών (διαβάστε εδώ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις