Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πυροβολισμοί στην Παπαφλέσσα- Εκπυρσοκρότησε όπλο σε καβγά- Για παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται ο δράστης - Τι είπαν στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πυροβολισμοί στην Παπαφλέσσα- Εκπ...

Δεν θα του ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Παπαφλέσσα στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας που κρατούσε κυνηγετικό όλπλο διαπληκτιζόταν με έναν άλλο έξω από αρτοποιείο. Επί τόπου έφτασε η αστυνομία και το όπλο του άνδρα εκπυροσκρότησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ο δράστης συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής. Κρατείται στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πατρών ενώ δεν θα του ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς είναι φανερό ότι δεν είχε αυτή την πρόθεση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος:

 

Σύμφωνα με τους υπαλήλους του καταστήματος που μίλησαν στο thebest.gr και τον Γιάννη Πομώνη, ο 52χονος άντρας ο οποίος είχε "διαφορές" με τον υπάλληλο πήγε στο κατάστημα που εργαζόταν ο νεαρός, στην οδό Παπαφλέσσα με μία καραμπίνα και ένα τσεκούρι! Τον απείλησε, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και επί τόπου έφθασαν τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί.

Ήδη είχε πυροβολήσει με την καραμπίνα έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το κατάστημα και πυροβόλησε στη συνέχεια και κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε πάνω του για να τον συλλάβει. Ο αστυνομικός σώθηκε από θαύμα.

Πρώτη ενημέρωση: 11.18

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις