Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το "Παναχαϊκόν" κλείνει 20 χρόνια και το γιορτάζει!

Το "Παναχαϊκόν" κλείνει 20 χρό...

Το αγαπημένο στέκι των Πατρινών στα Ψηλαλώνια

Το αγαπημένο στέκι των Πατρινών στα Ψηλαλώνια, το γνωστό σε όλους μας "Παναχαϊκόν", κλείνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και θέλει να το γιορτάσει μαζί με όλους τους φίλους του!

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του "Παναχαϊκόν" τον κ. Ανδρέα Νικολετάτο, πληροφορηθήκαμε πως "σαν σήμερα το 1996 ξεκινήσαμε να ''στήνουμε'' το ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ στο ιστορικό καφενείο του Οικονομόπουλου στα Ψηλαλώνια της Πάτρας.

Παντρέψαμε το παλιό με το νέο και το κάναμε διαχρονικό.
Και εσείς, από την πρώτη στιγμή μας αγκαλιάσατε δείχνοντας μας πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο με την αγάπη και το μεράκι που μας διακρίνει για το λειτούργημα που ασκούμε.
Εμείς στις επάλξεις χωρίς ούτε μια μέρα διακοπή 20 χρόνια τώρα και εσείς πιστοί στο ραντεβού σας στο καλύτερο σημείο της πόλης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας."

Παράλληλα μας υπογράμμισε πως "εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, από παραγωγούς με γνώση, μεράκι και πίστη στην παράδοση της χώρας και της ιδιαίτερης πατρίδας μας με την τόσο πλούσια γαστρονομική παράδοση, όπως και να κλέβουμε και να ''πειράζουμε'' λατρεμένες συνταγές άλλων χωρών -αλμυρές αλλά και γλυκές- και να σας τις προσφέρουμε με χαμόγελο.

Επιπλέον όμως θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας όλη αυτή τη χρονιά με μικρές ή μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Απλές, καθημερινές, που θα γίνουν γλυκιά συνήθεια και θα οδηγούν ασυναίσθητα τα βήματα σας στο ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ με τη βεβαιότητα ότι θα περάσετε όμορφα κάθε μα κάθε φορά.

Για αυτό και από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουμε να αναρτούμε στο fb προσφορές, ενέργειες και σκέψεις μας που πιστεύουμε ότι θα σας κάνουν διπλά ευτυχισμένους.

Εσείς απλά ελάτε, διαλέξτε τραπέζι ανάλογα με τον καιρό, την διάθεση της στιγμής ή της παρέας και χαρείτε τις δύο υπέροχες αίθουσες του νεοκλασικού μας κτιρίου, την πέργκολα, την πλατεία ή το κάγκελο με το ηλιακό ρολόι, σήμα κατατεθέν από το 1953 για τα ραντεβού στις πατρινές παρέες πολύ πριν την έλευση της κινητής τηλεφωνίας στην ζωή μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life