Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Kίνδυνος να ανασταλεί η λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδος

Kίνδυνος να ανασταλεί η λειτουργία του ν...

Προβλήματα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Ο κίνδυνος να ανασταλεί η λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδος όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί  αλλά  είναι υπαρκτός  αφού μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ενίσχυση του,  με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρά τις υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί συνολικά 10 εφημερίες (πολύ λιγότερες από αυτές του Αυγούστου) της χειρουργικής ορθοπαιδικής κλινικής όπου περιλαμβάνονται και οκτώ εφημερίες της παθολογικής. Αυτό αποκάλυψε ο ορθοπαιδικός του νοσοκομείου και δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Καραΐνδρος, κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Ήλιδας.

Ο δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε το Σώμα για το «εντέλλεσθε»  του διοικητή του ΓΝ Πύργου κ. Κώστα Διαμαντόπουλου προς την ιατρό της Αμαλιάδος κ. Δρόσου να εφημερεύσει στον Πύργο και μαζί της να φέρει και τους 5 ασθενείς, καθώς και για την λύση που δόθηκε τελικά από το νοσοκομείο Αμαλιάδος ώστε να αποσοβηθεί προσωρινά η κρίση.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι «μπορεί να συμβεί πάλι το ίδιο και έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

 

Ένα από προ ημερησίας διατάξεως θέματα ήταν η παραχώρηση χρήσης πρ. Δημοτικού Σχολείου Σωστίου στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο για στέγασή του. Το Σώμα αφού ενημερώθηκε από τον δήμαρχο ψήφισε ομόφωνα υπέρ της παραχώρησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις